VI Zlot Roztocze - szczegóły / zapisy
A może by tak następny ZLOT zrobić na Jurze? Prawie jak w górach i mógłbym udawać przewodnika, ewentualnie mogę zająć się organizacją przy pomocy znajomych z forum jurajskiego... Pasowałoby w kwietniu, na początku przed Wielkanocą. To dobry termin by obejrzeć skałki, szczególnie te ukryte zwykle liśćmi.
Tym razem na zlocie uświadomiliśmy sobie, że jest więcej chętnych oraz miejsc do organizacji kolejnych zlotów niż terminów, które jesteśmy w stanie sensownie zaplanować.
Z tego co wiem to teraz mają być okolice Warszawy, aby "wszyscy" mieli równie daleko.
Padały jeszcze propozycje: Góry Świętokrzyskie, Hel z nowo otwartym muzeum, Jura, Bieszczady,...
Z tego co wiem to teraz mają być okolice Warszawy, aby "wszyscy" mieli równie daleko.
Padały jeszcze propozycje: Góry Świętokrzyskie, Hel z nowo otwartym muzeum, Jura, Bieszczady,...
Pozdrawiam Damian Gałka
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
-
PLASER
- Początkujący
- Kontakt:
O Kaszubach nic nie było?popej pisze:Oprócz tego była mowa o okolicach Warszawy i Górach Świętokrzyskich.
A na poważnie - jak coś się będzie działo w okolicy Gdańska -> zapraszam na drezyny. Taką wycieczkę na 5 godzin.
Pozdrawiam
PLASER
60CSx niezastąpiony na drezynach 
A mapy (UMP, GPMapa2008)... są do niczego bo tory są wszędzie, tylko nie tam gdzie powinny
A mapy (UMP, GPMapa2008)... są do niczego bo tory są wszędzie, tylko nie tam gdzie powinny
- andrzejski
- Bywalec
- Kontakt: