Flyspray - problemy
-
herman1990
- Początkujący
Flysparay UMP-wrzuty
Jak dodac plik do nowego zgloszenia, bo nie znalazlem takiej opcji, a wiem że to jest możliwe. Proszę o pomoc. Początkujący.
-
Zachu
- Radny
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
- Kontakt:
Na anonima nie ma takiej możliwości. Musisz być zalogowany. Nie wiem czy to celowe.
Pliki możesz wysyłać na FTP.
Instrukcja:
http://www.garniak.pl/viewtopic.php?p=10416#10416
Pliki możesz wysyłać na FTP.
Instrukcja:
http://www.garniak.pl/viewtopic.php?p=10416#10416
Ostatnio zmieniony 30 lis 2007, 22:37 przez Zachu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
herman1990
- Początkujący
-
herman1990
- Początkujący
- piotrek.sz
- Bywalec
Flyspray - problemy
Często przy wrzutkach na Flyspray "znika" załącznik. Zauważyłem że należy najpierw wpisać opis a potem wklejać załącznik. Przy odwrotnej kolejności załącznik znika 
Pozdrawiam, Piotrek.
Nuvi 300+ CNE NT 2008+ UMP-pcPl+ GPMapa 2010.3
Nuvi 2495LMT+ CNE NTU 2017.10All+ UMP-pcPl
Nuvi 300+ CNE NT 2008+ UMP-pcPl+ GPMapa 2010.3
Nuvi 2495LMT+ CNE NTU 2017.10All+ UMP-pcPl
Znikające projekty.
Ja mam problem z flysprayem. Natrudziłem się z punktami POI, ulicami swojego miasteczka, zapodałem wszystko, to znaczy zrobiłem wrzutę. Projekt był widoczne przez parę dni a później zniknął jakby go nie było. Zaktualizowałem mapę, bo myślałem że punkty już zostały dodane do mapy i projekt zamknięty, ale nic z tego.
Co jest zgrane?
W pogotowiu mam już następnych kilkanaście POI i parę ulic i siatkę dróg z okolicy.
Co jest zgrane?
W pogotowiu mam już następnych kilkanaście POI i parę ulic i siatkę dróg z okolicy.
Garmin etrex Vista Hcx, Nuvi 205
Mapy: UMP, GPMapa 2010.1, GPMapa Topo 2009, CN 2011.10
Re: Znikające projekty.
Daj namiary na to zgloszenie to sie sprawdzi. Powinienes tez dostac na maila potwierdzenie o zmianie statusu i innych takich.
Nie dostałem żadnego maila. Zapomniałem numeru projektu. Na dodatek zauważyłem że jeden kolega z Kluczborka (sąsiednie miasto do mojego Olesna) też zrobił wczoraj wrzutę, naprodukował kupę ulic i punktów. Chciałem dzisiaj złapać z nim kontakt, ale gość tak jak ja, z Flyspraya wyparował
Może goście z UMP doszli do wniosku że małe mieściny nie mogą mieć więcej punktów niż poważne miasta.
Ja w każdym razie zawieszam działalność, aż do wyjaśnienia sprawy.
Macie może koledzy jakieś adresy mailowe do ludzi z UMP?
Pozdrawiam
Może goście z UMP doszli do wniosku że małe mieściny nie mogą mieć więcej punktów niż poważne miasta.
Ja w każdym razie zawieszam działalność, aż do wyjaśnienia sprawy.
Macie może koledzy jakieś adresy mailowe do ludzi z UMP?
Pozdrawiam
Mu tu wszyscy jestesmy z UMP
No, prawie
Wiec podaj jakies cechy charakterystyczne zgloszenia, to sie odszuka i sprawe wyjasni
W UMP nawet trzyosobowe wioski (mowili wczoraj o takich w Faktach
) maja swoje nalezne i szanowane przez nas miejsce 
No, prawie
Wiec podaj jakies cechy charakterystyczne zgloszenia, to sie odszuka i sprawe wyjasni
W UMP nawet trzyosobowe wioski (mowili wczoraj o takich w Faktach
60CSx + VistaCx + NokiaN82 + Nuvi 860 + UMP PcPL + GPMapa2009.3 + CNE 2010.20

Mowisz o tymzgloszeniu?rafalo pisze:Na dodatek zauważyłem że jeden kolega z Kluczborka (sąsiednie miasto do mojego Olesna) też zrobił wczoraj wrzutę, naprodukował kupę ulic i punktów. Chciałem dzisiaj złapać z nim kontakt, ale gość tak jak ja, z Flyspraya wyparował![]()
Jesli tak to jak widac zostalo ono zamkniete. W calym flysprayu sa 3 twoje zgloszenia: 1303, 2302 i 2321. Dwa ostatnie zostaly juz zamkniete i sa na mapie. Ktore wiec zginelo?
Tak dokładnie o tym, jak je odszukałeś? Musisz być geniuszem komputerowym.
Jeśli chodzi o moje zgłoszenie, to właśnie znalazłem na mapie uaktualnień zmiany które chyba dotyczą mojego miejsca. Jednak po aktualizacji jeszcze ich nie ma w MapSource. Ale jak czytałem w wersji NI trwa to trochę dłużej. Przepraszam za zamieszanie, ale nie dostałem maila informującego o zamknięciu projektu i myślałem że mi plik przepadł w czeluściach internetu. Będę updejtował i czekał aż zmiany pojawią mi się w Mapsource, bo na razie żadnych zmian wynikających z moich ostatnich dwóch projektów nie ma.
Co za ulga
Pozdr.
Beetl(e)dit: rafalo. Kolega wopozka nie należy do ludzi, którzy łatwo odpuszczają temat. Jesteś "w dobrych rękach"
.
Jeśli chodzi o moje zgłoszenie, to właśnie znalazłem na mapie uaktualnień zmiany które chyba dotyczą mojego miejsca. Jednak po aktualizacji jeszcze ich nie ma w MapSource. Ale jak czytałem w wersji NI trwa to trochę dłużej. Przepraszam za zamieszanie, ale nie dostałem maila informującego o zamknięciu projektu i myślałem że mi plik przepadł w czeluściach internetu. Będę updejtował i czekał aż zmiany pojawią mi się w Mapsource, bo na razie żadnych zmian wynikających z moich ostatnich dwóch projektów nie ma.
Co za ulga
Pozdr.
Beetl(e)dit: rafalo. Kolega wopozka nie należy do ludzi, którzy łatwo odpuszczają temat. Jesteś "w dobrych rękach"