Pod treścią każdego posta można dostrzec mały przycisk "piwo". Służy on do niczego innego, jak podziękowania autorowi posta w najlepszy z możliwych sposobów System prowadzi całą niezbędną księgowość, rozliczeń można dokonywać na wszelkich spotkaniach integracyjnych
Bardzo mi się to podoba!
Wysłałem trzy piwa, ale gdzie mogę znaleść statystyki i potwierdzenie tego, że zostały wysłane?
POZDRAWIAM
P.S. Znalazłem miejsce: w profilu każdego użytkownika można zobaczyć.
Może udałoby się stworzyć statystykę przynajmniej otrzymywanych "piw" co odzwierciedlałoby ilość porad!?
Wieslav GPSmap 76CSx+CNE NT 9+GPMapa 5+UMP-Wawa+Topo_PL_100 oraz ASUS MyPal A636N+AutoMapa Europe+iGO-2006+GPS Tuner 5 Toshiba Qosmio F30-140 Windows XP MCE - T7200; RAM 2x1024 533MHz; HDD 120GB; GF7600
Ech te statystyki..
To piwo moze wywołać pewną konkurencję, która z czasem dla jednych będzie źródłem samouwielbienia, a dla innych źródłem frustracji. Może dramatyzuję, ale odrobinę znam się na naturze ludzkiej. Ci, którzy bedą oczekiwać jakiejś pomocy mogą zwyczajnie olac posty tych, którzy nawarzyli sobie zbyt malo piwa..
Budzę się rano.. otwieram forum JEST!!! dostałem piwo )
Pisze tego posta, szukam słów... Widzę, że od czasu kiedy postanowilem powiedzieć co o tym myslę, ludzie dopisują w tym temacie. Nie wiem, czy potrzebne są nowe argumenty..
Dla mnie osobiście nie będzie to frustujące jeśli nikt mi nie "postawi" piwa na tym Forum.
Może to się bierze z tego, że nie wybijam więcej niż dwa piwa (dziennie) na co jeszcze mnie stać .
Moja propozyacja dotyczyła, aby uhonorować tych co najwięcej pomagają i ewentualnie zastąpić to zamiast wyświetlanych ilości pisanych postów.
Natomiast jeśli byłaby taka statystyka można by "kontrolować", aby użytkownicy co mają zbyt dużą ilość "piw" nie w padli w alkoholizm!?
Inni wymogliby na nich, aby się nimi podzielili.
POZDRAWIAM
Wieslav GPSmap 76CSx+CNE NT 9+GPMapa 5+UMP-Wawa+Topo_PL_100 oraz ASUS MyPal A636N+AutoMapa Europe+iGO-2006+GPS Tuner 5 Toshiba Qosmio F30-140 Windows XP MCE - T7200; RAM 2x1024 533MHz; HDD 120GB; GF7600
No więc piwa powinny już działać, choć jeszcze trzeba skontrolować zliczanie Chciałem zauważyć, że piwo wystawia się autorowi posta przy którym się klika ikonkę, a nie autorowi wątku.
Dlatego wszyscy którzy chcieli wystawić piwo mnie, a przez pomyłkę wystawili w tym wątku piwo innym, proszeni są o naprawienie swojej pomyłki
Azzie pisze:Dlatego wszyscy którzy chcieli wystawić piwo mnie, a przez pomyłkę wystawili w tym wątku piwo innym, proszeni są o naprawienie swojej pomyłki
ja postawiłem Tobie piwo za pomoc w rozwiązaniu zagadki "pomarańczowej karteczki"
ale przy tym poście, dzięki któremu w końcu zrozumiałem funcjonalność... zniknęła ikonka PIWO no i się wylało
Azzie pisze:Dlatego wszyscy którzy chcieli wystawić piwo mnie, a przez pomyłkę wystawili w tym wątku piwo innym, proszeni są o naprawienie swojej pomyłki
ja postawiłem Tobie piwo za pomoc w rozwiązaniu zagadki "pomarańczowej karteczki"
ale przy tym poście, dzięki któremu w końcu zrozumiałem funcjonalność... zniknęła ikonka PIWO no i się wylało
Z posta można postawić maksymalnie jedno piwo. Fakt że ikonka zniknęła jest więc zupełnie prawidłowy. Ale za to zastanawiam się, czemu podsumowania (w rankingu) się czasem zerują i trzeba je liczyć od nowa :-/