A u mnie na Nuvi 250W to akurat działa. Jak przytrzymam i puszcze to pokazuje okno satelitów. Pozdrpopej pisze:- Wskaźnik poziom sygnału GPS (ewentualnie przytrzymać) - okno satelitów (nie działa w nuvi 2x0).
Ukryte funkcje nuvi
Ukryte funkcje nuwi
Witam, co tam jest, co można tam ciekawego zrobić lub odczytać jeśli przytrzymamy palec na wskaźniku baterii w nuvi 200? Wiem że można zmienić kontrast, jasność, ale reszta?
Ostatnio zmieniony 01 lis 2008, 15:11 przez beetle-m, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono z innego wątku
Powód: Przeniesiono z innego wątku
Nokia oraz 765
-
Andrzej073
- Nowy
Re: Ukryte funkcje nuvi
właśnie przetestowałem 760 są wszystkie te funkcje co opisywaliście tylko troche więcej funkcji w nim wyskakuje różne kolorowe ekrany kolory tabele zapisy błędów itd. pozdrawiam oby tak dalej
Ostatnio zmieniony 11 sty 2009, 09:51 przez beetle-m, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawione błędy
Powód: Poprawione błędy
Garmin Nuvi 760 GPmapa 2008.2 City Nawigator Europe NT 2009
Mam pytanie. Włączyłem sobie funkcje ukrytego tracklogu w moim N255W i w katalogu Garmin/Logs mam podkatalogi w daty w których zapisują się pliki gps, nav, traffic z rozszerzeniem bin. Czytałem że można to skonwetować do formatu gdb lub gpx żeby odczytać w mapsource lub gdziekolwiek.
Z tym że u mnie jest też katalog GPX/Archive, gdzie znajdują się już gotowe pliki gpx. Nie sprawdzałem dokładnie ale wydaje mi się że są wszystkie dotychczas zapisane tracki. A może po jakimś czasie garmin sam kasuje najstarsze?
Czym różnią się pliki z tych katalogów?
Z tym że u mnie jest też katalog GPX/Archive, gdzie znajdują się już gotowe pliki gpx. Nie sprawdzałem dokładnie ale wydaje mi się że są wszystkie dotychczas zapisane tracki. A może po jakimś czasie garmin sam kasuje najstarsze?
Czym różnią się pliki z tych katalogów?
Vista HCX
Nuvi 255W (Firmware N465 by PouchX)
Nuvi 255W (Firmware N465 by PouchX)
NutrakLesław pisze: Czytałem że można to skonwetować do formatu gdb lub gpx żeby odczytać w mapsource lub gdziekolwiek.
http://www.gmaptool.eu/pl/content/nutrak
Ukryty tracklog zapisuje ślad bez "przyciągaia" do drogi.
Oregon 650 T