To rozsądna propozycja bo byłem tam pierwszy raz.Zgoda.beetle-m pisze:A mnie chodzi o coś innego.
Jeśli byłeś tam przypadkiem i nie znasz rejonu sugeruję zostawienie obu.
Beetl(e)dit: Dzięki
To rozsądna propozycja bo byłem tam pierwszy raz.Zgoda.beetle-m pisze:A mnie chodzi o coś innego.
Jeśli byłeś tam przypadkiem i nie znasz rejonu sugeruję zostawienie obu.
Sławku. Obawiam się, że na podstawie tego opisu ciężko będzie podjąć decyzję (MapSource) gdzie kończą się te barierki. Gdybyś mógł uściślić przynajmniej ilość metrów i w jakim kierunku byłoby wiele łatwiej.Znery pisze:A ta kontrola drogowa
50.84054, 18.24501,, 0,Kontrola drogowa,,Szumirad,KD, Droga 494
jest nierealna w tym miejscu, droga wąska i barierki metalowe po obu stronach, może gdzieś przed albo za ale nie w tym miejscu
Sorki, ale ja tamtędy tylko znów przejeżdżałem jako pasażer i nie prędko to będę mógł namierzyć. Myślałem, żeby na razie zawiesić ten punkt kontroli drogowej.beetle-m pisze:Sławku. Obawiam się, że na podstawie tego opisu ciężko będzie podjąć decyzję (MapSource) gdzie kończą się te barierki. Gdybyś mógł uściślić przynajmniej ilość metrów i w jakim kierunku byłoby wiele łatwiej.Znery pisze:A ta kontrola drogowa
50.84054, 18.24501,, 0,Kontrola drogowa,,Szumirad,KD, Droga 494
jest nierealna w tym miejscu, droga wąska i barierki metalowe po obu stronach, może gdzieś przed albo za ale nie w tym miejscu
To już zrealizowane, ale mam wątpliwości więc wyciagam do rozpatrzenia ponownie.azamar pisze: W miejscowości Gurba na drodze krajowej nr 8 mamy w bazach 2 zapisy: fotoradar i atrapę fotoradaru w odległości 30 metrów od siebie. W piątek wracając z W-wy do Wrocławia zweryfikowałem te zapisy. Skrzynia jest tylko jedna i czasem bywa załadowana (tak twierdzą na CB), dlatego:
1/ należy usunąć AT:
51.94507, 20.48571, 0, Atrapa fotoradaru,,Gurba,AT,Droga E67 8
2/ i doprecyzować nazwę FS - nie było w bazie miejscowości nr drogi):
51.94488, 20.48515, 0,Fotoradar staly@70,,Gurba,FS,DK 8
Przyklejonych mamy mnóstwo. Robiliśmy z tym porządek.nocnyMarek pisze:Ten wątek powinien być przyklejony, przesuwanie z niego postów do wątku o zrealizowanych
spowodowało, ze spadł na 12-stą stronę działu, prawie nie sposób go bezpośrednio znaleźć.
Zlikwidować ten przenośny?gimly pisze:W PIO jest fotoradar przenośny , teraz postawili stacjonarny .Co do pracy kolegi to to chylę czoła .pozdrawiam