O seriach nüvi, dēzl, zūmo, a nawet StreetPilot czy Quest. O mapach CityNavigator, GPMapie i UMP-pcPL, a także o bazach radarów, komendach głosowych, TMC, 3D Traffic oraz wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów w samochodzie czy motocyklu.
Kilka dni temu kupiłem telefon Nokia 3110c i jeśli chodzi o współpracę z BT w nuvi 760, to muszę powiedzieć że jakość połączeń (słyszalności rozmówcy) wyraźnie się poprawiła w porównaniu z moim poprzednim telefonem (samsung E-250).
Fakt - nieraz coś tam zakaszle, ale dam radę z tym żyć
Jeśli chodzi o mikrofon wewnętrzny to moi rozmówcy twierdzą że słyszą mnie dobrze i wyraźnie (z lekkim pogłosem).
Pozdrawiam z Poznania
Marek C
----------
Nuvi - 760 + CN Europa + GPMapa
Witam. To mój pierwszy wpis na forum, które już od jakiegoś czasu podglądam. I od razu, dzięki wszystkim zaangażowanym w rozwój tego forum. Można błądzić w ciemnościach, ale można też poczytać garniak.pl .
A co do tematu:
W moim przypadku jakość połączenia zależy od używanego telefonu. Z nokią 6103 działania wyraźnie lepiej niż z sony ericsson w300i. W tym drugim przypadku praktycznie nie da się prowadzić rozmowy niezależnie czy z użyciem fm czy bez.
grzanos pisze:Witam. To mój pierwszy wpis na forum, które już od jakiegoś czasu podglądam... W moim przypadku jakość połączenia zależy od używanego telefonu.... pzdr
Witamy w gronie garniaków A odnośnie BT ja pozostałem wierny słuchawce jak dla mnie najszybsze i sprawdzone rozwiązanie
Witam,
Nie otwieram nowego wątku - ale u mnie próba włączenia BT w 760-tce kończy się ekranem z informacją o włączaniu - i nic dalej ...
Mam wgrane najnowsze uaktualnienie sterownika BT - ale wcześniej nigdy nie próbowałem się podłączyć.
Czy miał ktoś podobnie?
Pozdr,
Wudek