Radzimy jaki model Garmina wybrać i dlaczego. Gdzie warto kupować. O sprawdzonych sprzedawcach, lokalnych promocjach, cłach na granicy, różnicach pomiędzy odbiornikami amerykańskimi i europejskimi, dokupywaniu polskich instrukcji, oraz o wszystkim co związane z zakupem odbiorników w Polsce czy za granicą.
Ogólnie na tym serwerze jest sporo rzeczy. Ja znalazłem tam instrukcję do starego keyboarda Casio, który nabyłem na allegro. Tak więc warto polecić tę stronę.
хардваре: GPSMap60CSx, GPS12, Navibe GB735+Nokia E50, Akira 3512, Navigon 1300, Lark 35.7, Nokia E71, HTC HD2 z wgranym Androidem, GPS Holux 236+Ramos42. Nie mam tylko GPSa wbudowanego w kufel piwa.
софтваре: jakieś durne mapy .
Normalne... polskie instrukcje do Garminów, co już zostało w tym temacie poruszone, można kupić u przedstawiciela: Excel Systemy Nawigacyjne. Koniec kropka.
Ogólnie na tym serwerze jest sporo rzeczy. Ja znalazłem tam instrukcję do starego keyboarda Casio, który nabyłem na allegro. Tak więc warto polecić tę stronę.
Dzięki , Alferek, za pomocną stronę. Niestety poszukiwanej przeze mnie instrukcji na niej nie ma. Szukam polskiej wersji do eTrex Venture HC. Mam tylko polską ulotkę z podstawowymi funkcjami z sieci, a to nie wystarczy.
Chcę pomóc mojemu ojczulkowi, który na 70-te urodziny dostał GARMINa eTrex Venture HC z USA i męczy się tłumacząc 50-stronnicową wersję angielską. Może ktoś ze stałych i nowych Bywalców Garniaka ma instrukcję na zbyciu ( papier albo plik ) ? Będę wdzięczna
P.S. Ja też już złapałam bakcyla GPS i myślę o kupnie czegoś dla siebie pod kątem Magurskiego PN ( Beskid Niski ) na maj ...?
' ... wiatr nas porwie i poniesie za kołnierze podniesione ...'
Jako, że jestem jeszcze "żółtodziub" (ale bystry) mogę na początku pytać/snuć jakieś banały. Proszę o wyrozumiałość
Póki co…
Potrzebuję instrukcji obsługi po polsku do 60 CSx. Czy ktoś z Warszawy , ewentualnie woj.świętokrzyskiego może pożyczyć mi takiej instrukcji, lub wysłać plik .pdf ?
PIONA!
Kuba
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2009, 13:05 przez Zachu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:jeden post/temat jedno pytanie
nowkins pisze:To mozna tam kupic ta instrukcje czy nie?
A pokusiłeś się chociaż o próbę kontaktu z nimi ?
Czy masz na myśli ten komunikat:
garmin.pl pisze:KOMUNIKAT „K.Grzegorczyk i B.Górnik Excel Systemy Nawigacyjne” Spółka Jawna z siedzibą w Szczecinie dotyczący zakończenia współpracy ze spółką Nawigacja Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa z siedzibą w Krakowie.
Nie widzę tu informacji o zakończeniu współpracy z Garminem
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)