Witam!
Pierwszy post na forum więc wypada się przywitać.
Na razie jedyny GPS jaki aktualnie posiadam to moduł Pathfinder P3101 i komórka z TrekBaddy, ale zbieram fundusze na Vistę HCX lub (a może się i uda) na "60".
Na razie głownie czytam z czasem pewnie zacznę pytać
Etrex Vista HCx, HTC Hero z TrekBuddy i jeszcze kilkoma, Lark 43.1
Witam
Forum odnśnie mojego sprzętu przewertowałem (2 tygodnie czytania i wszystko stało sie prostsze)
irytacja co do rock'n'rollera została podparta wiedza fachową
Ech nie ma to jak colorado
Pozdrawiam serdecznie z topniejącego Bielska-Białej
Witam,
ja od jakiś 2 tygodni jestem użytkownikiem Kenwooda DNX-8220BT z wbudowanym Garminem. Wcześniej korzystałem z Automapy na palmtopie i GPMapy na Nokii E51.
pozdrowionka
Maciek
Dołączyłem do Waszego grona dzisiaj i w pierwszym poście chciałbym napisać parę słów o sobie.
Z wykształcenia jestem geografem co poniekąd determinuje moje zainteresowania.
Uwielbiam chodzić po górach nieważne jakich, chociaż preferuję Beskid Niski, Sądecki oraz Bieszczady.
Lubię także mapy, a ich kupno oraz "czytanie" to moje hobby.
Parę lat temu zaopatrzyłem się w odbiornik Garmin Venture CX i jestem z niego zadowolony.
Niestety jestem typowym czytaczem i prawdopodobnie dużo nie napiszę, ale doceniam Wasze zaangażowanie w tworzenie tego forum (parę ciekawych rzeczy udało mi się z niego dowiedzieć).
Witam jeszcze raz serdecznie
Z pozdrowieniem tur-kraj
Marcin
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i proszę o wyrozumiałość
jestem szczęśliwym posiadaczem Germina Quest chyba starszy model
Potrzebny mi do nawigacji na motor.
ma tylko stare mapy np.Jugosławia.zamiast Horwacja
Czy można coś z tym zrobić ?
Pozdrawiam szanowne grono Romo.
Od niedawna jestem posiadaczem telefonu z działającym Garmin-em.
Od dziś jestem członkiem tego forum.
Chciałem zacząć przygodę z edycją map i tworzeniem własnych punktów i tras.
Podpowiedzcie gdzie mogę znaleźć działającą pełną wersję MapSource najlepiej w wersji PL
Pozdrawiam wszystkich
Andrzej
Ostatnio zmieniony 24 lut 2009, 13:20 przez beetle-m, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Przeniesiono z innego wątku
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Witam serdecznie wszystkich!
Co prawda zdążyłem popełnić faux pax i parę postów już napisałem, ale może zostanie mi to wybaczone.
Od kilku godzin jestem szczęśliwym (oby jak najdłużej) posiadaczem nuviego 765T. Nie ukrywam, że jednym z argumentów za było istnienie tego forum i możliwość skorzystania z pomocy przyjaznych greenhornom fachowców. Edit: Za zadane tu pytanie przepraszam i ruszam we właściwe miejsce
Ostatnio zmieniony 03 mar 2009, 10:18 przez Tomek B., łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Tomek B. Garmin: nüvi 765T +CNE (Lifetime) +UMP-pcPL
Nie-Garmin: "jakieś coś od Orange" z Mapamap
Witaj marlieri. Przeczytaj post wyżej. Tu nie będziemy odpowiadali na te pytania - to wątek powitalny.
Na temat nuvi 765 mamy obszerny wątek w innym dziale. Zapraszam do lektury.
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
przygodę z Garniakiem zacząłem już rok temu.
Głównie towarzyszy mi w wyprawach motocyklowych, ale i w "puszce" nie zawodzi.
Teraz najwyższy czas dowiedzieć się czegoś więcej... stąd decyzja o zalogowaniu na forum.
Na razie nie spodziewajcie się zbyt wielkiej aktywności z mojej strony - muszę się trochę wdrożyć
Witam wszystkich Garminomaniaków!
Jestem dopiero na etapie wyboru odpowiedniego dla siebie Garmina, prawdopodobnie będzie to 765 lub 760 ale ciągle sie waham.
Fajnie że jest takie forum, pozdrawiam wszystkich!