Poszliśmy złym tropem. Wybacz. Naniosłem stosowną adnotację w swoim poście.matjerzy pisze:Wszelkie próby zaradzenia proponowane przez beetle-m i GPS Maniaka nie powiodły się.
MapSource - odinstalowanie map oraz klucza DEMO
- beetle-m
- Garniak
- Has thanked: 2 times
Re: Następca GPmapa 2008.3 -> wersja 2008.4
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Zgoda Frasun napisał ale ja niewiele z tego zrozumiałem. Teraz po "kopie" Artura ponownie zacząłem główkować jak to zrobić. Plik UnlockCodes. ucx, którego początkowo nie znalazłem jest plikiem ukrytym. Dalej zrobiłem jak pisał Frasun i jest OK. Dziękuję Wam wszystkim za zainteresowanie i pomoc. Pozdrawiam.Artur pisze:Czy Ty czytasz co się do Ciebie pisze? Przecież Frasun tu: viewtopic.php?p=63518#p63518 Ci podał rozwiązanie na tacy. Bez żadnego odinstalowywania...
Ostatnio zmieniony 12 mar 2009, 12:21 przez beetle-m, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wstawiono BBCode
Powód: Wstawiono BBCode
NUVI 205, Vista HCX, PL TOPO 2012.3, CNE 2010.3, GPMapa TOPO, GP Mapa 2010.3, UMP-Topo, TOPO 100, GPS Wielkopolska 1.52
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jeśli teraz ponownie zainstaluję jakieś mapy z kodem DEMO to problemy wyżej opisane mogą się powtórzyć?
NUVI 205, Vista HCX, PL TOPO 2012.3, CNE 2010.3, GPMapa TOPO, GP Mapa 2010.3, UMP-Topo, TOPO 100, GPS Wielkopolska 1.52
- beetle-m
- Garniak
- Has thanked: 2 times
Re: MapSource - odinstalowanie map oraz klucza DEMO
Tak ... sądzę
Pozdrawiam, mariuszD
Witam.
Jestem tu nowy. Wielkie dzięki za ten wątek. Wczoraj ożywił mojego MapSouce-a.
Jestem tu nowy. Wielkie dzięki za ten wątek. Wczoraj ożywił mojego MapSouce-a.
Suunto X9, eTrex Vista, Nuvi 360, Colorado300
Z przejęciem - jak to u debiutanta - zacząłem studiować instrukcję deinstalacji map i doszedłem do informacji: "Wystarczy kliknąć tu: MapSetToolKit ", ale po kliknięciu otrzymałem niestety taką oto odpowiedź: "Forbidden. You dont have permission to access /MapSetToolKit.exe on this server".
Zalogowałem się przed tymże kliknięciem. Dlaczego mam zabroniony dostęp?
Zalogowałem się przed tymże kliknięciem. Dlaczego mam zabroniony dostęp?
-
SP2BZW
stary link... ściągnij ze strony autora : http://cypherman1.googlepages.com/
Odinstalowanie definitywne wszystkiego
Zachcialo mi sie eksperymentów i mam za swoje. Szczerze mówiąc skorzystałem z porad na tym Forum i aby sprawdzić, czy mi odpowiada zainstalowałem na próbę mape TOPO Węgier, wpisując nastepnie w komputerze, jako klucz odblok. "DEMO". I zaczeły sie kłopoty, gdyz mój komp. wszystkie mapy traktuje teraz jako DEMO i gdy chciałem przesłac na odobiornik prygotowane w komputerze punkty i trasy ostrzegł mnie, że będa one w trybie DEMO . Wyistanlowełem przez narzędzia - dodaj usuń programy - wszystkie mapy ; to samo zrobiłem programem mapsettoolkit. Zainstalowałem na nowo wszystko i ... komputer nie spytał mnie o kody odblokowujące i dalej traktuje mamy jako DEMO. Co robic poradźcie proszę
Prosze wybaczyć, że może juz ktos podobne pytania zadawał. Pozdrawiam serdzecznie
GPSmap 62st; GPmapa TOPO
Re: Odinstalowanie definitywne wszystkiego
Bardzo dziękuję . Jakie to proste ... gdy sie wie 
GPSmap 62st; GPmapa TOPO