Nie wszystko tam jest, ale może się komuś przydać
Gdzie znajdę polską instrukcję do...
- piotrek.sz
- Bywalec
Re: Gdzie znajdę polską instrukcję do...
http://instrukcje.elektroda.pl/index.php?d_start=0
Pozdrawiam, Piotrek.
Nuvi 300+ CNE NT 2008+ UMP-pcPl+ GPMapa 2010.3
Nuvi 2495LMT+ CNE NTU 2017.10All+ UMP-pcPl
Nuvi 300+ CNE NT 2008+ UMP-pcPl+ GPMapa 2010.3
Nuvi 2495LMT+ CNE NTU 2017.10All+ UMP-pcPl
Dobrą stroną do wszelkiego rodzaju instrukcji jest:
http://diplodocs.pl/marka-instrukcja-obslugi/GARMIN
Ogólnie na tym serwerze jest sporo rzeczy. Ja znalazłem tam instrukcję do starego keyboarda Casio, który nabyłem na allegro. Tak więc warto polecić tę stronę.
Ogólnie na tym serwerze jest sporo rzeczy. Ja znalazłem tam instrukcję do starego keyboarda Casio, który nabyłem na allegro. Tak więc warto polecić tę stronę.
Strona podana przez Alferka bardzo fajna, ale instrukcje do Garminów akurat są "english only".
Normalne... polskie instrukcje do Garminów, co już zostało w tym temacie poruszone, można kupić u przedstawiciela: Excel Systemy Nawigacyjne. Koniec kropka.
Pozdrawiam Damian Gałka
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
-
Carrmelita
- Nowy
Dzięki , Alferek, za pomocną stronę. Niestety poszukiwanej przeze mnie instrukcji na niej nie ma. Szukam polskiej wersji do eTrex Venture HC. Mam tylko polską ulotkę z podstawowymi funkcjami z sieci, a to nie wystarczy.Alferek pisze:Dobrą stroną do wszelkiego rodzaju instrukcji jest:
Chcę pomóc mojemu ojczulkowi, który na 70-te urodziny dostał GARMINa eTrex Venture HC z USA i męczy się tłumacząc 50-stronnicową wersję angielską. Może ktoś ze stałych i nowych Bywalców Garniaka ma instrukcję na zbyciu ( papier albo plik ) ? Będę wdzięczna
P.S. Ja też już złapałam bakcyla GPS i myślę o kupnie czegoś dla siebie pod kątem Magurskiego PN ( Beskid Niski ) na maj ...?
' ... wiatr nas porwie i poniesie za kołnierze podniesione ...'
-
SP2BZW
Witam ciepło "Brać Forumową"!
Jako, że jestem jeszcze "żółtodziub" (ale bystry) mogę na początku pytać/snuć jakieś banały. Proszę o wyrozumiałość
Póki co…
Potrzebuję instrukcji obsługi po polsku do 60 CSx. Czy ktoś z Warszawy , ewentualnie woj.świętokrzyskiego może pożyczyć mi takiej instrukcji, lub wysłać plik .pdf ?
PIONA!
Kuba
Jako, że jestem jeszcze "żółtodziub" (ale bystry) mogę na początku pytać/snuć jakieś banały. Proszę o wyrozumiałość
Póki co…
Potrzebuję instrukcji obsługi po polsku do 60 CSx. Czy ktoś z Warszawy , ewentualnie woj.świętokrzyskiego może pożyczyć mi takiej instrukcji, lub wysłać plik .pdf ?
PIONA!
Kuba
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2009, 13:05 przez Zachu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: jeden post/temat jedno pytanie
Powód: jeden post/temat jedno pytanie
60 CSx
Ad.1. Tutaj na pewno znajdziesz instrukcję do 60CS: ftp://gps:altplgps@gps.rybnet.pl/doc/ A jak bardziej poszukasz to i może się znajdzie do 60CSx 
instrukcja polska do 76csx lub 76cs
Witajcie
Poszukuję polskiej instrukcji do gpsmap 76csx lub 76cs
Z góry serdecznie dziękuję
Lech
Poszukuję polskiej instrukcji do gpsmap 76csx lub 76cs
Z góry serdecznie dziękuję
Lech
Oregon 400t - instrukcja po polsku.
Witam,poszukuje instrukcji obsługi po polsku do mojego nowo nabytego oregona 400t,prosze o pomoc!!!
Ostatnio zmieniony 03 gru 2009, 08:33 przez beetle-m, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Połączono wątki o tej samej tematyce
Powód: Połączono wątki o tej samej tematyce
W życiu zawsze miej pasje...
Oregon 400t,TREASURE HUNTER VISION PRO XJ9 METAL DETECTOR,krzesiwo,nóż,hamak
Re: Instrukcja po polsku oregon 400t
GPSMap 65, Edge Explore 2, Varia RCT715, Enduro 2, Nuvicam
Jeśli geografia jest prozą, mapy są ikonografią. Lennart Meri
Jeśli geografia jest prozą, mapy są ikonografią. Lennart Meri
To mozna tam kupic ta instrukcje czy nie?Widze ze ten exel zakonczyl wspolprace z garmin itd.
W życiu zawsze miej pasje...
- beetle-m
- Garniak
- Has thanked: 2 times
A pokusiłeś się chociaż o próbę kontaktu z nimi ?nowkins pisze:To mozna tam kupic ta instrukcje czy nie?
Czy masz na myśli ten komunikat:
Nie widzę tu informacji o zakończeniu współpracy z Garminemgarmin.pl pisze:KOMUNIKAT „K.Grzegorczyk i B.Górnik Excel Systemy Nawigacyjne” Spółka Jawna z siedzibą w Szczecinie dotyczący zakończenia współpracy ze spółką Nawigacja Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa z siedzibą w Krakowie.
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)