Powitanie
Re: Powitanie.
Witam wszystkich. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu więc w końcu postanowiłem oficjalnie tutaj zagościć. Obecnie korzystam z Garmina 60 CSx.
Cześć wszystkim, stolica się kłania
Legenda nabyłem już w kwietniu, ale póki co do wszystkiego wystarczyła lektura Garniaka
W końcu nadszedł jednak czas na zabranie głosu na forum 
eTrex Legend HCX
Samsung B7300 + Garmin Mobile XT
Samsung B7300 + Garmin Mobile XT
Witamy nowych kolegów. Rozgośćcie się i uczestniczcie na naszym forum.
Pozdrówka
Pozdrówka
Kuba
Witam wszystkich forumowiczów.
Na imie mam Czeslaw i chodziłem do podstawówki gdy obok orła wisiał tow. Wiesław i A Zawadzki.
Jestem od kilku miesięcy (nie)szczęsliwym posiadaczem Colorado 300.
Zarejestrowałem się aby podziękować udzielającym porad na forum i panu GPS Maniakowi za stronę www.
Ludzie gdyby nie WY nie tani garmin wylądowałby pod ciężarówką.
A tak przeprowadził mnie przez sporą częśc JURY.
Zlinczować autora instrukcji fabrycznej colorado.
Pozdrawiam-dziękuję
Na imie mam Czeslaw i chodziłem do podstawówki gdy obok orła wisiał tow. Wiesław i A Zawadzki.
Jestem od kilku miesięcy (nie)szczęsliwym posiadaczem Colorado 300.
Zarejestrowałem się aby podziękować udzielającym porad na forum i panu GPS Maniakowi za stronę www.
Ludzie gdyby nie WY nie tani garmin wylądowałby pod ciężarówką.
A tak przeprowadził mnie przez sporą częśc JURY.
Zlinczować autora instrukcji fabrycznej colorado.
Pozdrawiam-dziękuję
<colorado 300>
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Witamy w klubie ..... Garniaka - Senioracienka pisze: chodziłem do podstawówki gdy obok orła wisiał tow. Wiesław i A Zawadzki ....
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Witam wszystkich forumowiczów.
Od kilku dni jestem szczęśliwym
, a właściwie jeszcze tego nie wiem, posiadaczem GPSMAP 60 CSx . Na razie "walczę" z jego instrukcją obsługi. Chcę go wykorzystywać głównie na rowerku, a może i w samochodzie.
Pozdrawiam wszystkich, stanmar63
Od kilku dni jestem szczęśliwym
Pozdrawiam wszystkich, stanmar63
Witam,
Od kilku dni posiadam ZUMO 660 i na razie uczę się go obsługiwać - to mój początek przygody z GPS....
Pozdrawiam
Maciek
Od kilku dni posiadam ZUMO 660 i na razie uczę się go obsługiwać - to mój początek przygody z GPS....
Pozdrawiam
Maciek
Witam Wszystkich.
Przed wakacjami kupiłem sobie nuvi 255W i jestem bardzo zadowolony z tego sprzęciku. Gpmapa jest dokładna, bo znalazłem nawet "najmniejsze dziury". Jestem w fazie testowania, więc napewno będę prosił o podpowiedzi. Z tego forum korzystałem już wcześniej - właśnie przy okazji poszukiwania dla siebie nawigacji i przyznam , że w wyboru dokonałem dzięki Waszej lekturze.
Już mam pewien kłopocik z wyborem punktu pośredniego - ale to pytanie już umieszczę w odpowiednim dziale.
Narazie ..... Dziękuję za przyjęcie do grona maniaków
Pozdrowienia
Przed wakacjami kupiłem sobie nuvi 255W i jestem bardzo zadowolony z tego sprzęciku. Gpmapa jest dokładna, bo znalazłem nawet "najmniejsze dziury". Jestem w fazie testowania, więc napewno będę prosił o podpowiedzi. Z tego forum korzystałem już wcześniej - właśnie przy okazji poszukiwania dla siebie nawigacji i przyznam , że w wyboru dokonałem dzięki Waszej lekturze.
Już mam pewien kłopocik z wyborem punktu pośredniego - ale to pytanie już umieszczę w odpowiednim dziale.
Narazie ..... Dziękuję za przyjęcie do grona maniaków
Pozdrowienia
janek Nuvi 255W
Witam i ja......
Skoro tu tak miło.. Ja może nie jestem taki młodzian, bo jestem tu ponad rok..? Dużo tu bywam, ale prawie się nie odzywam, bo sie prawie na niczym nieznam...
...... hihi.... ale lubie czytać co piszą inni, a jak mam jakis problem to zawsze mi tu ktoś pomoże, za co dzięki wszystkim.....
Skoro tu tak miło.. Ja może nie jestem taki młodzian, bo jestem tu ponad rok..? Dużo tu bywam, ale prawie się nie odzywam, bo sie prawie na niczym nieznam...
Garmin Csx60 Navroad + Auto Mapa
Z csx60 na rowerku bedziesz bardzo zadowolony.. Super sprzęcior, naprawdę niesamowity.. A do auta, to se go od razu daruj.... Kup sobie normalna samochodowa nawigacje, i patrz na to co w aucie jest najważniesze.. DUŻY EKRAN.. Tak... 4,3 cala plus koniecznie Auto Mapa i niema lepszego zestawu na Polske... żaden palmtop, bo jak ci wdrodze trafi (a napewno ci trafi).... patykiem stukać w ekran, to dopiero sie wku.... i kupisz sprzęt o jakim mówie, a wtedy bez problemu będziesz stukał "PALUCHAMI"stanmar63 pisze:Od kilku dni jestem szczęśliwym, a właściwie jeszcze tego nie wiem, posiadaczem GPSMAP 60 CSx . Na razie "walczę" z jego instrukcją obsługi. Chcę go wykorzystywać głównie na rowerku, a może i w samochodzie.
Pozdrawiam...
Garmin Csx60 Navroad + Auto Mapa
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Czy jest coś lepszego to nie wiem, ale że są rozwiązania wcale nie gorsze to wiem na pewnojaculo pisze: 4,3 cala plus koniecznie Auto Mapa i niema lepszego zestawu na Polske...
Pozdrawiam Lechu
Witam Szanownych Kolegów,
Ja również od krótkiego czasu jestem użytkownikiem forum,
Pozdrawiam Lechosław,
Ja również od krótkiego czasu jestem użytkownikiem forum,
Pozdrawiam Lechosław,
Witam i pozdrawiam Forumowiczów ,
nabyłem niedawno drogą kupna NUVI 265W i testuję. na razie sporo czytam na Garniaku bo to kopalnia wiedzy jest.
Mieszkam niedaleko Poznania -> i przy okazji chciałem się zapytać , czy istnieją jakieś lokalne spotkania fanów Garmina w realu np. przy piwku ( bezalkoholowym oczywiście
), bo wiadomo łatwiej i szybciej można wymienić się doświadczeniami w rozmowie bezpośredniej. Nie ukrywam, że ja jako ten bardziej początkujący wiecej bym pytał niż odpowiadał, ale przecież kazdy kiedyś zaczynał.
nabyłem niedawno drogą kupna NUVI 265W i testuję. na razie sporo czytam na Garniaku bo to kopalnia wiedzy jest.
Mieszkam niedaleko Poznania -> i przy okazji chciałem się zapytać , czy istnieją jakieś lokalne spotkania fanów Garmina w realu np. przy piwku ( bezalkoholowym oczywiście
Witamy,
Spotkania są. Najczęściej na Malcie pod stokiem.
Pozdrawiam,
Spotkania są. Najczęściej na Malcie pod stokiem.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Przemysław (Guzik) Guzinski
GPSmap 62s, UMP PCPl, Góry_PL, PL Topo, GPSWielkopolska
Przemysław (Guzik) Guzinski
GPSmap 62s, UMP PCPl, Góry_PL, PL Topo, GPSWielkopolska