60csx chyba pada
60csx chyba pada
Witam ostatnio w moim 60csx zauważyłem znaczny spadek dokładności oraz całkowity brak widoczności niektórych satelitów dziś zrobiłem porównanie z vistą hcx i spostrzeżenia są takie dokładność na 60 była jak zwykle na poziomie ok +/- 24m na viscie +/-3m , 60 nie widziała wcale satelitów 09, 14 , 19 , tp. vista widziała je prawie na ful. 60 posiadam od ok 3 lat problemy z dokładnością pojawiły się ok 4-5 miesięcy temu.Ktoś ma jakiś pomysł ?dodam jeszcze że firmware to PouchX 3.92 wersja opr GPS 3.00s
Trimble's , 60CSx+GP Mapa 2007.2+CNE NT v9+UMP-pcPl+Topo_PL_100+parę innych map ...
Re: 60csx chyba pada
Poproszę jeszcze o podpowiedz skąd wziąć starą wersje ? i jeszcze pytanie czy kolega PouchX dalej bawi się w grzebanie w garminach ?
Trimble's , 60CSx+GP Mapa 2007.2+CNE NT v9+UMP-pcPl+Topo_PL_100+parę innych map ...
dziękuję za link . zaraz wgram i zobaczę co i jak w tygodniu jeszcze postaram się zrobić testy z z 60csx od znajomych wtedy będzie wszystko jasne
Wczoraj zrobiłem testy z 60csx znajomego , najpierw wgrałem sirfa 2.9 i w testach prawie ni było różnicy może metr mniej dokładności na moim ale dokładność ani razu nie przekroczyła 8m wiec jest sukces poprzednio było stale ok 24m. Tylko zastanawia mnie to czemu nagle tak mu odpiło? bo jego dolegliwości nie pojawiły się bezpośrednio po zmianie softu tylko po pewnym czasie . Podziękowania dla PouchXa