Rejestracja odbiornika na Garmin.com
Rejestracja odbiornika na Garmin.com
Witam zakupiłem navi z niemiec i podczas zarejestrowania wyświetla mi,że urządzenie jest już zarejestrowane,czy idzie coś z tym zrobić żeby zarejestrować navi na mnie.
Gamin Nuvi 755t + CNE 2011.40
Re: rejestracja
Wygląda na to, że kupiłeś używkę, która została wcześniej zarejestrowana. Klient powinien Ci dać dane do konta na my.garmin.com, żebyś mógł wyedytować dane właściciela (czyli zamienić na Twoje dane).
Pozdrówka
Pozdrówka
Kuba
-
Dariusz Młyński
- Bywalec
Re: rejestracja
Zadzwoń do supportu Garmina
Infolinia: 00800 4412 454
Godziny pracy: 9:00-17:00 Poniedziałek - Piątek
Garmin Polska Sp. z o.o.
Ul. Bonifraterska 17
Budynek North Gate VI p.
00-203 Warszawa
Polska
e-mail: Poland.support@garmin.com
Infolinia: 00800 4412 454
Godziny pracy: 9:00-17:00 Poniedziałek - Piątek
Garmin Polska Sp. z o.o.
Ul. Bonifraterska 17
Budynek North Gate VI p.
00-203 Warszawa
Polska
e-mail: Poland.support@garmin.com
Re: Rejestracja
Możesz również napisać do sprzedawcy by usunął to urządzenie ze swojego konta. Wtedy będziesz mógł je zarejestrować ponownie na swoim koncie.
-
SP2BZW
Re: Rejestracja odbiornika na Garmin.com
i to jest chyba najwłaściwsza metoda... bo np ja mam na swoim koncie zarejestrowanych kilka urządzeń i kilkadziesiąt map i wiadomo że nikomu nie udostępnię swojego konta 
Darek no i co z tego Jak nie podepniesz urządzenia do kompa to mapy nie ściągniesz, przynajmniej ostatniego CNE. Oczywiście nie namawiam do udostępniania zarówno konta MyGarmin jak i przede wszystkim konta bankowego
.
Pozdrawiam
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
Dziękuje Wszystkim,napisałem do Garmina i usuneli byłego właściciela
Pozdro
Pozdro
Gamin Nuvi 755t + CNE 2011.40