O seriach nüvi, dēzl, zūmo, a nawet StreetPilot czy Quest. O mapach CityNavigator, GPMapie i UMP-pcPL, a także o bazach radarów, komendach głosowych, TMC, 3D Traffic oraz wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów w samochodzie czy motocyklu.
jacekbr pisze:Ale numer! CNE potanial?!? (...)
(...) Lifetime bylo za bodaj 129,99$
Teraz faktycznie potaniał Allegro.
Choć w tym samym sklepie (poza Allegro) Garmin nuMaps Lifetime Europa (zdrapka) - 539 PLN.
Wiadomo, że na Allegro zawsze taniej, ale że aż tak
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Nuvi 255 WT, Oregon 450, Fenix 5, Edge 530, Edge 1030+, mapy: CN Europe NT "nüMaps Lifetime", UMP-pcPL TOPO, Topo_PL_100 i różne OSM
Antonio pisze:Teraz faktycznie potaniał Allegro.
Choć w tym samym sklepie (poza Allegro) Garmin nuMaps Lifetime Europa (zdrapka) - 539 PLN.
Wiadomo, że na Allegro zawsze taniej, ale że aż tak
Skoro tak, to też będę musiał do nich zajrzeć, bo cena jest naprawdę atrakcyjna.
A swoją drogą, to ciekawe skąd taki spadek CNE nuMaps Lifetime? Czyżby sprzedawcy się wyprzedawali w związku z zamieszaniem z GPMapą, czy to promocja Garmina? A jeśli promocja, to do kiedy potrwa?
Pozdrawiam
Nuvi 255 WT, Oregon 450, Fenix 5, Edge 530, Edge 1030+, mapy: CN Europe NT "nüMaps Lifetime", UMP-pcPL TOPO, Topo_PL_100 i różne OSM
Nie wiem co to za dystrybucja ale na rynku była już od początku tego roku. Ja kupiłem zdrapkę na początku lutego za 350 PLN. Facet miał ich chyba z pięc więc to nie przypadek. Zarejestrowałem sie na MyGarmin czyli jest wporządku.
Pozdrawiam
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
Tam gdzie sprzedają autoryzowane sklepy mimo niskiej ceny są to legalne produkty. Ale jest też oferta na Allegro, która budzi wątpliwosc - zwłaszcza że sprzedawca ma już negatywny komentarz za sprzedaż pirackiej GPMapy a i nawet sam opis aukcji też żywcem skopiował od kogoś innego....