uszkodzone LCD w EDGE 705

O seriach Forerunner, Edge, Approach i Swim, oprogramowaniu Garmin Training Center i SportTracks, serwisie Garmin Connect, a także o innych rozwiązaniach dla biegaczy, cyklistów, narciarzy, wioślarzy oraz uprawiających inne dyscypliny sportowe w których przydatny może być GPS.
jrrt83
Nowy

uszkodzone LCD w EDGE 705

Post autor: jrrt83 »

witam
ma ktos jakies doswiadczenie z wymiana LCD w 705 - ile to kosztuje a przede wszystkim czy to jest w ogole mozliwe
Awatar użytkownika
szy
Bywalec

Re: uszkodzone LCD w EDGE 705

Post autor: szy »

Pochwal się jak to zrobiłeś, co trzeba dokładnie by uszkodzić ekran?

Szy.
Obrazek
Najlepsze szlaki rowerowe w Polsce i w Europie
Obserwuj na Facebooku i na Instagramie
jrrt83
Nowy

Post autor: jrrt83 »

nie ma sie czym chwalic
poprostu jest na ebayu do wyrwania taki uszkodzony 705
podobno spadl mu na asfalt?
marmat
Początkujący

Post autor: marmat »

Tylko autoryzowany serwis nie kupisz nigdzie , chyba że też uszkodzony ale coś innego padło a LCD cały .
lsmigiel
Nowy

Post autor: lsmigiel »

Witam Ja niestety miałem przygode z roztrzaskanym wyświetlaczem w mojej 705, a wzmianka że ponoć spadł na asfalt mi nie pasuje bo ja najpierw uszkodziłem uchwyt zrywając go ręką z mostka gdzie był przymocowany po czym 2km dalej wywinąłem orła na mega oblodzonej drodze obijając własne 4 litery i niszcząc wyświetlacz.
Jeśli chodzi o wymiane to GARMIN Polska wymienia całe urządzenie na nowe tłumacząc że po rozmontowaniu urządzenie może nie być "wodoszczelne"
i w taki oto sposób mam nowego Edga koszt to około 600zł. Pozdrawiam i życzę powodzonka
EDGE 705
ODPOWIEDZ