Albo 255 ma lepszy algorytm, albo 2010 jest lepsza od 2011

Bo niewiele można zmienić. Nie ma to jak stare que z suwaczkamiGPS Maniak pisze:Zmiana ustawień unikania niczego nie zmieniła
Może coś zmieni zmiana odbiornikaGPS Maniak pisze:Zmiana ustawień unikania niczego nie zmieniła.
Ile razy się pisało nie "zaptaszać". Nadgorliwość jest gorsza ... dla kalkulacjiGPS Maniak pisze:* Pasy Specjalne
Tego się właśnie boję. Zauważyłem dziwną prawidłowość, że im starszy odbiornik a nowsza mapa, tym większe problemy z CNE.GS Maniak pisze:Nie znasz dnia ani godziny, gdy po wgraniu kolejnego firmwaru też zaczniesz jeździć po stacjach
Antonio pisze:Tego się właśnie boję. Zauważyłem dziwną prawidłowość, że im starszy odbiornik a nowsza……
I oto chodzi. Żeby w delikatny sposób zmobilizować użytkownika do zmiany sprzętu.Antonio pisze:Może coś zmieni zmiana odbiornika (z innym algorytmem)?
Już się nie cieszęGPS Maniak pisze:Nie ciesz się nie ciesz Nie znasz dnia ani godziny, gdy po wgraniu kolejnego firmwaru też zaczniesz jeździć po stacjach
DziękiGPS Maniak pisze:@Antonio - witamy w Klubie
Brakuje również obwodnicy Krośniewic - tu również raczej powinno się patrzeć na drogowskazy.GPS Maniak pisze:a istniejącej od początku roku "obwodnicy" Krobi (tej w Wielkopolsce) brak.
Standard, bo jeśli nie, togreg_m pisze:poza tym to wg mnie znaki przedewszystkim, a gps to tylko pomoc. nigdy odwrotnie.