Firmware 60Cx/60CSx/76Cx/76CSx v4.01 z polskimi literkami
Re: Firmware 60Cx/60CSx/76Cx/76CSx v4.01 z polskimi literkami
Witam!
Jestem nowym użytkownikiem 60CSx, jak również świeżakiem na forum - więc proszę o wyrozumiałość.
Zakupiłem niedawno 60 CSx wersje z USA. Wyczytałem na forum że jak wgram firmware 4.01 to również pojawi się język Polski.
Niestety przy próbie wgrania tej aktualizacji, pojawia się jakiś problem z aplikacją.
Oryginalny firmware który mam zainstalowany to 4.20
Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu!
Jestem nowym użytkownikiem 60CSx, jak również świeżakiem na forum - więc proszę o wyrozumiałość.
Zakupiłem niedawno 60 CSx wersje z USA. Wyczytałem na forum że jak wgram firmware 4.01 to również pojawi się język Polski.
Niestety przy próbie wgrania tej aktualizacji, pojawia się jakiś problem z aplikacją.
Oryginalny firmware który mam zainstalowany to 4.20
Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu!
GPSMap 65, Edge Explore 2, Varia RCT715, Enduro 2, Nuvicam
Jeśli geografia jest prozą, mapy są ikonografią. Lennart Meri
Jeśli geografia jest prozą, mapy są ikonografią. Lennart Meri
Firmware 4.11 też próbowałem i wyskakuje ten sam komunikat!
Czyżby mi przysłali 60Csx z MTK?
Czyżby mi przysłali 60Csx z MTK?
A jeszcze jedno pytanko.
Czy istnieje jakaś szansa że w najbliższej przyszłości pojawi się firmware pewnie 4.21???
Czy istnieje jakaś szansa że w najbliższej przyszłości pojawi się firmware pewnie 4.21???
- PouchX
- Radny
- Been thanked: 3 times
- Kontakt:
Jak dopadne jakiegoś CSx'a z MTK to zrobię.
Ostatniego jakiego miałem to był 4.10 SIRF.
Witam
przeglądałem forum niestety nie znalazłem odpowiedzi, chce wgrać nową wersję softu do garmina 60CSX niestety updater uruchamia się a potem pojawia się komunikat:
The Garmin device is not responding. Please ensure the following and try again.
urządzenie jest podpięte do portu USB i updater go "widzi" i odczytuje numer id, mam Windowsa 7 profesional
będę wdzięczny za sugestię jak rozwiązać ten problem.
Poprzednio użytkowałem wersję softu 3,70 przygotowaną przez Kolegę .. i byłem bardzo zadowolony ... jedynie miałem wrażenie, że gps nieco dłużej wyszukiwał satelity .... przy zimnym starcie.
Pozdrawiam i bardzo proszę o pomoc.
Rafal
przeglądałem forum niestety nie znalazłem odpowiedzi, chce wgrać nową wersję softu do garmina 60CSX niestety updater uruchamia się a potem pojawia się komunikat:
The Garmin device is not responding. Please ensure the following and try again.
urządzenie jest podpięte do portu USB i updater go "widzi" i odczytuje numer id, mam Windowsa 7 profesional
będę wdzięczny za sugestię jak rozwiązać ten problem.
Poprzednio użytkowałem wersję softu 3,70 przygotowaną przez Kolegę .. i byłem bardzo zadowolony ... jedynie miałem wrażenie, że gps nieco dłużej wyszukiwał satelity .... przy zimnym starcie.
Pozdrawiam i bardzo proszę o pomoc.
Rafal
- PouchX
- Radny
- Been thanked: 3 times
- Kontakt:
probuję wgrac wersję 4.01 /link w pierwszym mailu w tym wątku/
Nie potrzeba w opcjach jest polski tylko trzeba wybrac i gotowe heh he mowa o firmvare 4.20PouchX pisze:Jak dopadne jakiegoś CSx'a z MTK to zrobię.
Ostatnio zmieniony 17 sie 2010, 20:48 przez Zachu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie potrzeba pisać drukowanymi ;)
Powód: Nie potrzeba pisać drukowanymi ;)
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
A czy ten firmware na mapch z polskimi znakami (żleb, upłaz, żółta) wyświetla ogonki tak jak po lewej, czy krzaczki tak jak po prawej?qvejt56 pisze:Nie potrzeba w opcjach jest polski tylko trzeba wybrac i gotowe heh he mowa o firmvare 4.20

Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Witam serdecznie,
Jestem zupelnie nowy na forum a trafilem tu szukajac softu z 60CSx z USA.
Probowalem wgrac oprogramowanie z dostepnych w watku linkow (4.01, 4.11) ale za kazdym
razem otrzymuje informacje o bledzie, wskazujacym na to ze mam wersje MTK.
Czy jest mozliwosc downgrade do nizszej wersji softu dla MTK, ktora miala by jezyk polski?
dzieki,
Marcin
Jestem zupelnie nowy na forum a trafilem tu szukajac softu z 60CSx z USA.
Probowalem wgrac oprogramowanie z dostepnych w watku linkow (4.01, 4.11) ale za kazdym
razem otrzymuje informacje o bledzie, wskazujacym na to ze mam wersje MTK.
Czy jest mozliwosc downgrade do nizszej wersji softu dla MTK, ktora miala by jezyk polski?
dzieki,
Marcin
Wygląda na to, że i ja mam ten sam problem z 76CSx. Kuzyn przywiózł go sobie ze Stanów, a że ni w ząb nie zna angielskiego, prosił mnie abym mu go spolonizował. Czy jest na to jakiś sposób?
Tzn. masz wersję MTK, do której nie pasuje firmware PouchX?
Podmiana mapy bazowej uruchamia język polski w firmware. Inny sposób to patchowanie firmware, żeby zamienić np. portugalski na polski.
Podmiana mapy bazowej uruchamia język polski w firmware. Inny sposób to patchowanie firmware, żeby zamienić np. portugalski na polski.