Brak wystarczającej pamięci podręcznej - o co chodzi? 760
Re: Brak wysta pamieci podrecznej - o co chodzi? 760
Witam, Mam podobny problem (Trasa zbyt duga....) z 265W, ale tylko w trybie "Mniej paliwa". Sat nav nie potrafi obliczyc trasy z Warrington w UK do Faro w Portugali, lub do Budapesztu. Wniskuje, ze to problem problem zwiazany z pamiecia, lub wolnym procesorem. Wyzuciclem wszystkie nieuzywane pliki z 256W (glosobe, tekstowe itd) ale mam tylko 115MB wolnej pamieci. Czy ktos ma podobny problem?
- PouchX
- Radny
- Been thanked: 3 times
- Kontakt:
A jak w komputerze usuniesz kilka zdjęć z dysku twardego to zwiększy Ci się pamięć RAM? Raczej nie.
Pewnie masz racje, ale postepowalem zgodnie z instrukcja na stronie Garmin. FAQ dotyczylo co prawda nieco innego problemu, ale ocen sam:
http://www.garmin.com/garmin/cms/cache/ ... rchsupport
Z tego co wiem, to dodatkowe miejsce na dysku w PC pomaga a nie szkodzi, wiec z sat-nav moze byc podobnie.
Doceniam konstruktywna krytyke, wiec prosze o porade jak ten problem rozwiazac. Nuvi 265W ma ok 2GB, czy 1390T ma podobna objetosc?
Pozdrawiam,
Rob
http://www.garmin.com/garmin/cms/cache/ ... rchsupport
Z tego co wiem, to dodatkowe miejsce na dysku w PC pomaga a nie szkodzi, wiec z sat-nav moze byc podobnie.
Doceniam konstruktywna krytyke, wiec prosze o porade jak ten problem rozwiazac. Nuvi 265W ma ok 2GB, czy 1390T ma podobna objetosc?
Pozdrawiam,
Rob
- PouchX
- Radny
- Been thanked: 3 times
- Kontakt:
Re: Brak wystarczającej pamięci podręcznej - o co chodzi? 760
A co masz zaznaczone w opcjach Unikania?
Jakie masz mapy w Nuvi?
Jakie masz mapy w Nuvi?
Re: Brak wystarczającej pamięci podręcznej - o co chodzi? 760
Oddalem 265 i zakupilem 1390T, wiec kontynuowanie tej dyskusji to musztarda po obiedzie, ale byc moze watek pomoze komus innemu.
Mialem aktualne mapy (cala Europa nie miescila sie na 265 i musialem czesc map zapamietac na SD) i aktualne oprogramowanie. Jezeli chodzi o omijanie, to mialem zaznaczone zawracanie i platne autostrady. Trasa byla "zbyt dluga", tylko przy opcji "mniej paliwa". Czy 1390T ma podobne problemy? Mam nadzieje, ze nie zamienilem siekierki na kijek, ha, ha, ha
Pozdrawiam,
Mialem aktualne mapy (cala Europa nie miescila sie na 265 i musialem czesc map zapamietac na SD) i aktualne oprogramowanie. Jezeli chodzi o omijanie, to mialem zaznaczone zawracanie i platne autostrady. Trasa byla "zbyt dluga", tylko przy opcji "mniej paliwa". Czy 1390T ma podobne problemy? Mam nadzieje, ze nie zamienilem siekierki na kijek, ha, ha, ha
Pozdrawiam,