O oprogramowaniu do obsługi naszych Garminów. BaseCamp, MapSource, MapSetToolKit, sendMap, WebUpdater, POI Loader, OziExplorer, GarPatch i wiele wiele innych. Także o serwisach typu GPS Visualizer czy GPSies. Ogólnie o szeroko rozumianej personalizacji odbiorników oraz ich wsparciu przy pomocy dodatkowego oprogramowania.
IMHO zawsze... a "voyager56" się po prostu czepia "wie że gdzieś dzwonią tylko nie wie w którym..."
no dobra, to juz nie bede mowil o generatorach bo jedyne co temat generuje to zbedne emocje. pogadamy o czym innym zwlaszcza, ze kwestia stanie sie nieaktualna lada moment bo w nowym firmware garmina beda inne rozwiazania zabezpieczajace. peace.
Witam zainstalowalem sobie Garmina Mobile XT 4.10.60 w mojej Nokii e-65 lecz nigdzie nie moge znalzezc mapy Irlandii. Mam bardzo slabe lacze i nie chce sciagac calej europy ktora jest mi nie potrzebna. Czy ktos moglby wrzucic linka calej Irlandii ??
z gory dziekuje
A więc tak:
Mam w mapsource OMP Central Europe 3D, zaznaczam interesujące elementy klikam "wyślij do urządzenia" i pokazuje się okienko o treści:
"napewno chcesz przesłać dane w trybie tylko-demo" klikam tak i przesyła na kartę, a w garminie są one zablokowane
No to kolega poczyta teraz o trybie "demo". Odinstaluje mapę. Na przyszłość podaje od razu wszystkie szczegóły. Sprzęt i mapy doda do podpisu. Nie chodzi o zawody co kto ma