Te usługi sobie chodzą i tyle.
Po drugie na to co widzę może ma wpływ fakt zrootowania androida.
Po trzecie włączony gps bez aplikacji która prosi o lokalizację nie ma wielkiego wpływu na baterię
Po czwarte chwilowo nic innego mi przychodzi do głowy
Widzę że podobnie to działa jak garmin xt na windows mobile i na M10. Z chwilą uruchomienia telefonu włącza się proces odpowiedzialny za aplikacje nawigacyjną i działa w tle. Wszystko fajnie jak nie jest pamięciożerny, coś mi się przypomina że ten proces zabierał 5mb pamięci, na M10 to nie ma znaczenia, z xt były problemy z baterią a szczególnie na symbianie, trzeba było ubijać proces ręcznie.wojtek pisze: Ja widzę każdą apkę i każdą usługę chodzącą w tle.
A co root ma do tego, root to przyznanie uprawnień administratora, dopiero zmiana systemu na system modyfikowanywojtek pisze:Ty widzisz, a w każdym razie pokazujesz tu tylko to co oficjalnie pokazuje Android bez root'a
popej pisze:W nocy viago rozładowała mi telefon, 8 godzin użycia GPS bez powodu, aplikacja była normalnie wyłączona.
Nie mam roota a widzę taki sam ekran z procesami i usługami.wojtek pisze: Android w formie niezrootowanej pokazuje TYLKO aplikacje
https://play.google.com/store/apps/deta ... t.automapa✓ dostosowanie do nowych zasad obsługi kart pamięci dla systemów Android 4.4.2 i wyższych