Nowa wersja Mapy skrzynek
Bo ta informacja na gorze nad mapka jest napisana:
I jest to specjalnie zrobione aby mapa pracowala sprawnie ze wzgledu na ilosc obiektow do wyswietlenia
Kod: Zaznacz cały
Ikony skrzynek pojawiają się od zoomu: 11
Waldek
O ile kiedy przeglądałem poprzednią mapę skrzynek przy prędkości 2mbs to różnicy nie ma, natomiast kiedy zabieram ze sobą notka z iplusem przy prędkości 240kbs to różnica jest bardzo duża nie wspominając kiedy łącze się przez gprs 56kbs próbowałem otworzyć mapę to była już tragedia. Nie dość że same skrzynki się nie ładowały to nawet mapa się nie ładowała.
Teraz nawet przy marnej prędkości netu wszystko działa, no pewnie że wolniej ale działa.
Ja po prostu zamiast drukować kolejne kartki skrzynek do zbobrowania wolę biegać z notkiem i iplusem i na miejscu sprawdzać w razie potrzeby opisy i spojlery.
Duzy plus dla nowej mapy.
Teraz nawet przy marnej prędkości netu wszystko działa, no pewnie że wolniej ale działa.
Ja po prostu zamiast drukować kolejne kartki skrzynek do zbobrowania wolę biegać z notkiem i iplusem i na miejscu sprawdzać w razie potrzeby opisy i spojlery.
Duzy plus dla nowej mapy.

Zerknij na baze opracowana przez Filipsa:Artix pisze:Ja po prostu zamiast drukować kolejne kartki skrzynek do zbobrowania wolę biegać z notkiem i iplusem i na miejscu sprawdzać w razie potrzeby opisy i spojlery
http://oc.achjoj.info/oc/
http://oc.achjoj.info/index-n.php
Warto zwrocic uwage na synchronizacje danych przez rsync...
Cala baze mozesz trzymac w PDA/telefonie (tekst plus wszystkie fotki) i nie tracic czasu na laczach...
Android: OsmAnd... + UMP-pcPL
Popsuło się ?
Coś się mapka "dynamiczna" popsuła, bo nie widać na niej skrzynek.
Stara mapka działa OK.
Stara mapka działa OK.
Re: Popsuło się ?
Czy możecie potwierdzić czy to tylko mi nie działa ?shchenka pisze:Coś się mapka "dynamiczna" popsuła, bo nie widać na niej skrzynek.
Stara mapka działa OK.
U mnie działają obie wersje. FF 2.0.0.8. W2k
GeoKrety.org - darmowa alternatywa dla travelbugów
Baza skrzynek dla urządzeń przenośnych (też darmowa)
Baza skrzynek dla urządzeń przenośnych (też darmowa)
Witam. Też mam ten sam problem na laptopie. Co ciekawe na stacjonarnym PC jest wszystko OK pomimo, że na obu komputerach korzystam z tej samej wersji Firefoxa (2.0.0.8.).shchenka pisze:Coś się mapka "dynamiczna" popsuła, bo nie widać na niej skrzynek.
Stara mapka działa OK.
Zauważyłem, że pomaga wylogowanie się i ponowne zalogowanie na Opencaching.pl (lub przełączenie się na IETaba czy wręcz użycie IE). W ustawieniach OC mam ustawione "niewylogowywanie" mnie.
Maciej 'Ciutnik' Woźniak ::: 276c + eTrex 30
Rzeczywiście wylogowanie i wlogowanie pomogło. Dzięki. Używam FF 2.0.0.8Ciutnik pisze: Witam. Też mam ten sam problem na laptopie. Co ciekawe na stacjonarnym PC jest wszystko OK pomimo, że na obu komputerach korzystam z tej samej wersji Firefoxa (2.0.0.8.).
Zauważyłem, że pomaga wylogowanie się i ponowne zalogowanie na Opencaching.pl (lub przełączenie się na IETaba czy wręcz użycie IE). W ustawieniach OC mam ustawione "niewylogowywanie" mnie.