To nie żart. Plus 7000 ściągnięć radarów. A łącze.....Zachu pisze:Bo takich ściągaczy jest 10 000 miesięcznie
Punkty POI - jak mogę pomóc , jeśli znajdę nowy punkt?
Czy wiadomo ILE osob przysyla dane o nowych punktach?
Ruch przy pobieraniu jest imponujacy - to super.
Po jednej z ostatnich wycieczek okazalo sie, ze kilkunastu punktow (gl. FS) nie ma w bazie (zglosilem). Odnioslem niemile wrazenie, ze zdecydowana wiekszosc TYLKO bierze NIC od siebie nie dajac...

Ruch przy pobieraniu jest imponujacy - to super.
Po jednej z ostatnich wycieczek okazalo sie, ze kilkunastu punktow (gl. FS) nie ma w bazie (zglosilem). Odnioslem niemile wrazenie, ze zdecydowana wiekszosc TYLKO bierze NIC od siebie nie dajac...
Android: OsmAnd... + UMP-pcPL

- beetle-m
- Garniak
- Has thanked: 2 times
Wg moich informacji zgłoszenia powinny wchodzić tylko przez forum Garniaka. W każdym razie nie przez flysprayUMP. Czy w takim wypadku będzie można sprawdzić ilość zgłaszających ?Bas pisze:Czy wiadomo ILE osob przysyla dane o nowych punktach?
Pozdrawiam, mariuszD 
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)

Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Na jaki adres e-mailowy wysyła się plik zawierający punkty POI ?beetle-m pisze: Potem zapisujesz pod inną nazwą i jest gotowy do wysyłki !
Na forum znalazłem temat w którym mozna wklejać punkty, ale nie potrafię ich wpisywać (współrzędne - to rozumiem, ale potem, jakieś "@" i cyfry) Wolę podesłać plik. Zgodnie z instrukcjami usunąłem wszystkie moje punkty POI (wcześniej zrobiłem kopię) i w pliku który wyślę będą tylko radary.
Garmin nuvi200 + City Navigator 2008 (east europe) + GPMAPA 2008.1 + Topo_PL_100 + UMP-pcPL

- beetle-m
- Garniak
No właśnie. Gdzie ?BOC pisze:Na jaki adres e-mailowy wysyła się plik zawierający punkty POI ?beetle-m pisze: Potem zapisujesz pod inną nazwą i jest gotowy do wysyłki !
Wyślij na razie na mój e-mail.
Postaram się przerobić za Ciebie i wrzucić do tematu:
 Aktualizacje bazy danych radarów i innych POI
 Aktualizacje bazy danych radarów i innych POI
					Ostatnio zmieniony 29 lip 2008, 20:59 przez beetle-m, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam, mariuszD 

- beetle-m
- Garniak
Jeśli będą zawierały tylko dwa punkty jak ten, który otrzymałem, to dam radę obrobić kilka dziennieBOC pisze:Dzięki. Wysłałem maila z plikiem. Czy w przyszłości będzie możliwość wysyłania POI mailem w pliku?

Przegadam temat wysyłki radarów w postaci pliku - dam znać.
Beetl(e)dit: Sugerowana lokalizacja do podsyłania plików z bazą fotoradarów to:
 Flyspray - UMP wrzuty
 Flyspray - UMP wrzuty Pozdrawiam, mariuszD