dzieki bardzo za reklamy ale mam juz kilka u siebie, czekam zatem na twoje doswiadczenia ze wspomnianym ukladem, bo do granicy masz bliziutkobeetle-m pisze:Właśnie dzisiaj otrzymałem pocztą

dzieki bardzo za reklamy ale mam juz kilka u siebie, czekam zatem na twoje doswiadczenia ze wspomnianym ukladem, bo do granicy masz bliziutkobeetle-m pisze:Właśnie dzisiaj otrzymałem pocztą
czy CNE2009 prowadzi lepiej czy nie to juz inna bajka, pytanie czy rozszerzona o ukladherban pisze:I jak to ma się do wspomnianego Schengen?lexus pisze: normalni forumowicze,
Wystarczy popatrzeć na mapę, jakąkolwiek. I sam sobie w prosty sposób odpowiesz na swoje "sprawdzające pytania". Najpierw trzeba wiedzieć co to jest Schengen a potem zabierać głos.nocnyMarek pisze:Odnoszę wrażenie, że owe 'coś' to w tym przypadku zbyt mało. Myślisz że sie mylę?carroo12 pisze:...tak się złożyło, że na temat Schengen coś tam wiem.
No to sprawdźmy, uzupełnij:
-ilość drogowych przejść granicznych na granicy polsko-niemieckiej przed Schengen .....
-ilość dróg, którymi obecnie można przekroczyć granicę polsko-niemiecką .....
-ilość nowych dróg, którymi można przekroczyć granicę polsko-niemiecką po Schengen .....
Potem dla wprawy przećwicz to samo dla granicy ze Słowacją i Czechami
Na koniec odpowiedz sobie na pytanie:carroo12 pisze:A co ma wspólnego Schengen z mapami?
Jakie drogi gruntowe, brniesz bez sensu dalej. Jest calkiem sluszna ilosc normalnych drog ktore byly podzielone granica, by wymienic chociazby Swinoujscie.carroo12 pisze:No właśnie, drogi gruntowe...
A tak wlasciwie to o co ci chodzi? Pogadac chcesz czy jak?JacekN pisze:A co droga gruntowa to nie droga?Dla wielbłądów?
Hahahacarroo12 pisze: Wystarczy popatrzeć na mapę, jakąkolwiek. I sam sobie w prosty sposób odpowiesz na swoje "sprawdzające pytania". Najpierw trzeba wiedzieć co to jest Schengen a potem zabierać głos.
Schengen to nie program budowy nowych dróg. Spytaj się rządzących kiedy zostaną wybudowane nowe drogi.
Nie chcialem Ci rozjaśnić umysł ,bo dzisiaj mozna przejechać do innego państwa drogą gruntową kiedyś nie.wopozka pisze:A tak wlasciwie to o co ci chodzi? Pogadac chcesz czy jak?JacekN pisze:A co droga gruntowa to nie droga?Dla wielbłądów?
Sorry, userzy mi sie pomyliliJacekN pisze:Nie chcialem Ci rozjaśnić umysł ,bo dzisiaj mozna przejechać do innego państwa drogą gruntową kiedyś nie.wopozka pisze:A tak wlasciwie to o co ci chodzi? Pogadac chcesz czy jak?