VI Zlot Roztocze - szczegóły / zapisy

O tym, że z GPSów najlepiej korzystać z dala od domu oraz komputera, za to koniecznie w tym samym wspaniałym towarzystwie.
Peter
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Peter »

Jak sie okazuje nawet planowanie z polrocznym wyprzedzeniem nie zawsze daje gwarancje obecnosci :evil:
Niestety w zwiazku z lekko zaskakujacymi okolicznosciami rodzinnymi nie bedziemy sie mogli w Wami zobaczyc na Roztoczu :( Bardzo prosze wiec o wykreslenie z listy mnie, Mieszka i Kasi.
Chyba, ze ktos jedzie przez Krakow np w czwartek wieczor albo w piatek rano i wraca w sobote wieczor - wtedy bym sie jednoosobowo zalapal...

pozdro all

pl
60CSx + VistaCx + NokiaN82 + Nuvi 860 + UMP PcPL + GPMapa2009.3 + CNE 2010.20
Obrazek
Awatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
Kontakt:

Post autor: GPS Maniak »

popej pisze:Nie znam tych tras. Jakie są wasze opinie, co lepiej wybrać?
Przez ..... Lesko :D
Czekamy z Jankiem w środę wieczorem :wink:
Pozdrawiam Lechu

Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Awatar użytkownika
popej
Garniak
Kontakt:

Post autor: popej »

Chciałbym, ale mam wszystko zaplanowane i tym razem terminy są sztywne :(
popej
Montana 700, Enduro 3, 3540T, PL Topo, OSM, CNE; PocoX3Pro, OsmAnd+
jerzy
Bywalec

Post autor: jerzy »

GPS Maniak pisze:Czekamy z Jankiem w środę wieczorem :wink:
A o której ruszacie w czwartek? Bo ja chcę ruszyć w miarę wcześnie i też "zaliczyć" dłuższą trasę "bieszczadzką", więc może się spotkamy na trasie.
Pozdrawiam, Jerzy
Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+
było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix
W samochodzie:3597
Awatar użytkownika
Ajger
Bywalec

Post autor: Ajger »

popej pisze:Wychodzą mi 3 możliwości:
- Lublin, Zamość,
- Radom, Sandomierz,
- Kozienice, Sandomierz.
Nie znam tych tras. Jakie są wasze opinie, co lepiej wybrać?
Jeżeli przez Grójec, to jedź na Radom-Sandomierz. Całkiem dobra droga. Na Kozienice się nie pchaj, ta jest gorsza.
Trasa na Lublin jest też dobra, ale musiałbyś mijać Warszawę od wschodu.

PS. Uważaj na radary w Sandomierzu. :D
Pozdrawiam Jano

Garmin: Oregon 600, GPSMap 62s, w szufladzie: eTrex, Foretrex 201, Quest, StreetPilot, był: GPSMap 60CSx, Colorado 300, GPSMap 76 CS
Smartphone: Samsung Xcover 3, Automapa, c:geo, Locus Pro
Obrazek
Awatar użytkownika
popej
Garniak
Kontakt:

Post autor: popej »

Mogę pojechać również Grójec, Kozienice, Puławy, Lublin. Objazd Warszawy od wschodu też jest możliwy, ale na mapie wygląda mniej atrakcyjnie.

Czyli punkt dla trasy Grójec, Radom, Sandomierz. Dzięki Ajger.
popej
Montana 700, Enduro 3, 3540T, PL Topo, OSM, CNE; PocoX3Pro, OsmAnd+
Awatar użytkownika
Magnoom
Radny
Kontakt:

Post autor: Magnoom »

Tak czytam teraz te ostatnie wypowiedzi i okazuje się, że dość dużo osób zrezygnowało z różnych powodów. Szkoda, faktycznie zostają starzy weterani. Chociaż z drugiej strony, wiecie ile zostanie dla nas do wypica napojów nawadniających organizm :?:
jerzy pisze:
GPS Maniak pisze:Czekamy z Jankiem w środę wieczorem :wink:
A o której ruszacie w czwartek? Bo ja chcę ruszyć w miarę wcześnie i też "zaliczyć" dłuższą trasę "bieszczadzką", więc może się spotkamy na trasie.
Ja zgłaszam się z podobnym zapytaniem. O której planujecie wyjazd w czwartek :?: Z resztą to chyba nie ma teraz znaczenia, bo postaram się zameldować u Was jakoś w środę wieczorem. Ale spokojnie, nie obawiajcie się, nie będę zostawał na noc ;)
Pozdrawiam Damian Gałka
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
zarys
Bywalec

w temacie spotkanie

Post autor: zarys »

Napisałem maila do Grinch,a mam do zabrania z Łodzi wylicytowany zegar kominkowy na imieniny JADWIGI niestety nie odezwał sie więc muszę z 3-CITY machać przez Łódź to nie wiem na którą dojadę ale zamelduję się na 100%.
Pozdrawiam
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
Awatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
Kontakt:

Post autor: GPS Maniak »

Skoro mamy być w Józefowie ok. 18.00 i chcemy jechać wzdłuż granicy zgodnie z zaleceniami Ryśka Klimkiewicza, to sądzę że trzeba byłoby wyruszyć ok. 15.00.

Proponuję abyście przyjechali do Leska z odpowiednim wyprzedzeniem.
Obiadu nie obiecuję :wink: ale kawa, herbata + możliwość skorzystania z łazienki gwarantowana :D Adres podam telefonicznie.

Damian, a co do środy. Mam i łóżko polowe i materac, zatem problemu nie ma. No poza jednym: Janek okrutnie chrapie :twisted:
Jest też możłiwy wariant z Magdą. Wówczas Wy idziecie do sypialni, a ja na materacu "w chrapalni" :D

PS. Za zgodą Ryśka Klimkiewicza włączam jego mapę do Topo_PL_100 - zawsze jeden mapset mniej. Dziś w nocy opublikuję upgrade obejmujący tę mapę (+ małe uzupełnienie) + nową wersję regionu bieszczadzkiego.
Pozdrawiam Lechu

Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
jerzy
Bywalec

Post autor: jerzy »

Ja się postaram być przed 15.00
Pozdrawiam, Jerzy
Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+
było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix
W samochodzie:3597
mbaszyns
Bywalec

Post autor: mbaszyns »

Życzę wszystkim udanej zabawy - mi niestety znów się nie uda. Ale być może niedługo będę już zmotoryzowany, wtedy powinno być łatwiej :-)
Michał
GPS II+, 60CSx, Colorado 300, Nuvi1350T + LA/JCV, PL To po, Motorola Defy+ Android 4.4.4 (CM11), Lenovo Yoga 8, Locus, OSMAnd
Awatar użytkownika
GPS Maniak Jr.
Początkujący

Post autor: GPS Maniak Jr. »

Witajcie.

Długo zwlekałem z podjęciem decyzji o wyjeździe na ZLOT, bo wszystko przemawiało na NIE.

Gdy się w końcu zdecydowałem na wyjazd, to się okazało, że zdrowie nie pozwala... :?

Tak więc - niestety - na Roztocze nie dotrę. :-(

Pozdrawiam wszystkich i życzę udanej integracji.
Pozdrawiam, Tomek
ZYSKI
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ZYSKI »

Lechu napisał:
Janek okrutnie chrapie
Chrapanie zostawiam w Bystrzycy :) jade sam:)

dzisiaj rano padło mi autko, udalo sie naprawic i rano zdecydowany kierunek na Lesko, wszystko spakowane łącznie z napojami

Szkoda ze sie towarzystwo wykrusza:(
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
Colorado+iPhone + fenix 3HR
SP2BZW

Post autor: SP2BZW »

GPS Maniak Jr. pisze:Tak więc - niestety - na Roztocze nie dotrę. :-(
Ty mnie nie denerwuj :evil: bo prawdopodobnie będę jechał sam i liczyłem na towarzystwo :roll: ale to się okaże jutro... życzę szybkiego powrotu do zdrowia :lol:
Awatar użytkownika
GPS Maniak Jr.
Początkujący

Post autor: GPS Maniak Jr. »

SP2BZW pisze:Ty mnie nie denerwuj :evil: bo prawdopodobnie będę jechał sam i liczyłem na towarzystwo :roll:
Upssss.... , wiesz przecież, że bardzo chętnie bym się z tobą zabrał, ale niestety siła wyższa... w czwartek rano muszę się odmeldować w szpitalu.
SP2BZW pisze:życzę szybkiego powrotu do zdrowia :lol:
Dzięki, mam nadzieję, że w czwartek mnie 'naprawią' ;-), a zaległości odrobimy na następnym zlocie ;-)
Pozdrawiam, Tomek
ODPOWIEDZ