V Zlot zakręconych - centrum Polski
-
Marek Wyszomirski
- Początkujący
Ja również zgłaszam szczęśliwy powrót ze zlotu. Szkoda, ze nie mogłem zostać do końca:-(
Dziękuję Organizatorowi i wszystkim, których miałem przyjemność poznać!
I - podsyłam linka do kilku zdjęć ze zlotu - mam nadzieję, że może niektórzy jeszcze na zlocie zdążą obejrzeć:-)
http://www.toya.net.pl/~wyszomir/zlot-Garniak/zlot.html
Do następnego spotkania!
Dziękuję Organizatorowi i wszystkim, których miałem przyjemność poznać!
I - podsyłam linka do kilku zdjęć ze zlotu - mam nadzieję, że może niektórzy jeszcze na zlocie zdążą obejrzeć:-)
http://www.toya.net.pl/~wyszomir/zlot-Garniak/zlot.html
Do następnego spotkania!

Edyta (żona pmcomp'a), popej, nito, Consigliero, Magnoom, Jerzy, vit, Grinch, Szalik, pmcomp, Drogowiec, Saab,
Guzik, andrzejski, nicram, ZYSKI, Ania, jackut, SP2BZW
pozdrawiam
jackut
Ostatnio zmieniony 29 mar 2008, 22:38 przez jackut, łącznie zmieniany 1 raz.
GPS Map 60CSX, Edge 705, Forerunner 405 oraz inny złom
Czapka jak czapka - moim skromnym zdaniem do kretyna jej dalekovit pisze:ten w kretynskiej czapce to ja
Mam nadzieję, że Marek W. też uzupełni swoje fotki o podpisy w podanej 'lince'
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
UMP, Navigator
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
He, he. Jak chcieli zobaczyć dziurę, to musieli wstać. Ja tam sobie pospałem do oporujgj pisze:o ranyyyy... wstaliście w środku nocy? tffardzi jesteście ...![]()
No, może nie do końca. Frasun obudził mnie o 11.30
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Teraz mi to mówisz?Kaufman pisze:W razie czego chłopaki to cytryna z wodą bardzo dobrze pomaga. Ale Wam dobrze
Dziś rano Nicram uratował mi życie butelką wody.
Gdyby nie On, oj chyba bym zszedł.
niegdyś "Mercedes Outdoor'u", a teraz "sześćdwójka" czyli nieco nowszy Mercedes.
I się ośmieliłGPS Maniak pisze:Ja tam sobie pospałem do oporu![]()
No, może nie do końca. Frasun obudził mnie o 11.30
A tę dziurę to też bym sobie z chęcią obejrzała, nie bacząc na to, azali to noc, li to poranek, albo i wieczór następnego dnia...
Jak ten czas leci...
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
-
Marek Wyszomirski
- Początkujący
A koleżanka Małzonka też jeszcze jest na Zlociepmcomp pisze:A ja ciagle jestem na zlocie
![]()
![]()
Zresztą, co sie pytam?
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
No. Udało się. andrzejski w autobusie, chociaż obawiałem się czy zdążę... Na szczęście było pusto
Pozdrawiam Koleżanki i Kolegów, którzy jeszcze mogą posiedzieć chwilę na miejscu
oraz te Koleżanki i tych Kolegów, którzy śledzili nasze zmagania... wirtualnie
do zobaczenia na następnym...
jackut
Pozdrawiam Koleżanki i Kolegów, którzy jeszcze mogą posiedzieć chwilę na miejscu
do zobaczenia na następnym...
jackut
ZYSKI może sobie być na baterie. A co mi tam, nie bedę mu żałowaćjackut pisze:Bogna, Wszyscy koledzy imputują ZYSKI'iemu, że nie śpi, pije i je tylko dla zmyły a tak naprawdę jest na baterie![]()
Jak jednak widzę, Ty również mało sypiasz...
Na pewno nie jesteś bootem![]()
Ale JA - to jestem kobita z krwi i kości - żaden boot ze mnie nie jest.
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
Chodziło mi głównie o to, aby Ciebie, jedną z niewielu naszych Koleżanek, aktywnie używającą GPS'a, skłonić do mniej wirtualnych kontaktów z resztą Wspaniałej Grupy
Bo wiesz, komputer komputerem, ale najlepiej się gada face-to-face
pozdrawiam
jackut
Bo wiesz, komputer komputerem, ale najlepiej się gada face-to-face
pozdrawiam
jackut