V Zlot zakręconych - centrum Polski

O tym, że z GPSów najlepiej korzystać z dala od domu oraz komputera, za to koniecznie w tym samym wspaniałym towarzystwie.
Marek Wyszomirski
Początkujący

Post autor: Marek Wyszomirski »

Ja również zgłaszam szczęśliwy powrót ze zlotu. Szkoda, ze nie mogłem zostać do końca:-(
Dziękuję Organizatorowi i wszystkim, których miałem przyjemność poznać!
I - podsyłam linka do kilku zdjęć ze zlotu - mam nadzieję, że może niektórzy jeszcze na zlocie zdążą obejrzeć:-)

http://www.toya.net.pl/~wyszomir/zlot-Garniak/zlot.html

Do następnego spotkania!
Awatar użytkownika
jackut
Bywalec

Post autor: jackut »

Obrazek
Edyta (żona pmcomp'a), popej, nito, Consigliero, Magnoom, Jerzy, vit, Grinch, Szalik, pmcomp, Drogowiec, Saab,
Guzik, andrzejski, nicram, ZYSKI, Ania, jackut, SP2BZW
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
pozdrawiam

jackut
Ostatnio zmieniony 29 mar 2008, 22:38 przez jackut, łącznie zmieniany 1 raz.
GPS Map 60CSX, Edge 705, Forerunner 405 oraz inny złom
Awatar użytkownika
beetle-m
Garniak
Has thanked: 2 times

Post autor: beetle-m »

jackut pisze:jackut
Opis "who is who" plisss
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Awatar użytkownika
vit
Bywalec

Post autor: vit »

ten w kretynskiej czapce to ja :mrgreen:
Pozdrawiam vit
60
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

Post autor: Bogna »

vit pisze:ten w kretynskiej czapce to ja :mrgreen:
Czapka jak czapka - moim skromnym zdaniem do kretyna jej daleko :wink: Ale Ty Vit jesteś... całkiem, całkiem. 8) Spoko, nie uwodzę Cię :lol: :oops: :P. Ja tylko tak... Bo dobrze jest rozpoznawać chociaż jedną osobę z 19-stu. - to napisałam, zanim dostrzegłam podpis pod zdjęciem. No to już wiem(y) "who is who". Dzięki :D

Mam nadzieję, że Marek W. też uzupełni swoje fotki o podpisy w podanej 'lince' :?: :wink:
Pozdrawiam Bogna.

Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 :) UMP, Navigator
Awatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
Kontakt:

Post autor: GPS Maniak »

jgj pisze:o ranyyyy... wstaliście w środku nocy? tffardzi jesteście ... :twisted:
He, he. Jak chcieli zobaczyć dziurę, to musieli wstać. Ja tam sobie pospałem do oporu :D :D
No, może nie do końca. Frasun obudził mnie o 11.30 :cry:
Pozdrawiam Lechu

Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Awatar użytkownika
Grinch
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Grinch »

Kaufman pisze:W razie czego chłopaki to cytryna z wodą bardzo dobrze pomaga :D . Ale Wam dobrze
Teraz mi to mówisz?
Dziś rano Nicram uratował mi życie butelką wody.
Gdyby nie On, oj chyba bym zszedł.
niegdyś "Mercedes Outdoor'u", a teraz "sześćdwójka" czyli nieco nowszy Mercedes.
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

GPS Maniak pisze:Ja tam sobie pospałem do oporu :D :D
No, może nie do końca. Frasun obudził mnie o 11.30 :cry:
I się ośmielił :?: :?: :?: Tak bladym świtem :?: :?:

A tę dziurę to też bym sobie z chęcią obejrzała, nie bacząc na to, azali to noc, li to poranek, albo i wieczór następnego dnia... :oops:, chyba promile, lubo procenty przeze mnie gadają :wink:. A co :?: :twisted: To my tu już sierotki bawić się nie możemy :?:
:roll: Ooooo, w międzyczasie jedna godzina mi uciekła i do przodu pogalopowała... :wink: A jeszcze 3 minuty temu dopiero 2:00 dochodziła :wink:
Jak ten czas leci... :wink: i "w 100 koni, nie dogoni"
Pozdrawiam Bogna.

Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 :) UMP, Navigator
Marek Wyszomirski
Początkujący

Post autor: Marek Wyszomirski »

Z tym uzupełnianiem podpisów to będzie u mnie trochę ciężko - byłem na zlocie pierwszy raz i większość imion jeszcze mi się myli. Obawiam się, że długość koniecznej erraty byłaby porównywalna z długością listy podpisów:-)
Awatar użytkownika
pmcomp
Początkujący

Post autor: pmcomp »

A ja ciagle jestem na zlocie

:lol: :P 8)
pmcomp

(GPS klamoty i ... koty)
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

pmcomp pisze:A ja ciagle jestem na zlocie

:lol: :P 8)
A koleżanka Małzonka też jeszcze jest na Zlocie :?:
Zresztą, co sie pytam? :lol: A kto bedzie holował Cie do domu... :twisted: :P :wink:
Pozdrawiam Bogna.

Awatar użytkownika
jackut
Bywalec

No. Udało się. andrzejski w autobusie, chociaż obawiałem się czy zdążę... Na szczęście było pusto :D
Pozdrawiam Koleżanki i Kolegów, którzy jeszcze mogą posiedzieć chwilę na miejscu :lol: oraz te Koleżanki i tych Kolegów, którzy śledzili nasze zmagania... wirtualnie :lol:

do zobaczenia na następnym...

jackut
Awatar użytkownika
jackut
Bywalec

Bogna,

Koledzy czasem imputują ZYSKI'iemu, że nie śpi, pije i je tylko dla zmyły a tak naprawdę jest na baterie :D
Jak jednak widzę, Ty również mało sypiasz...
Na pewno nie jesteś bootem :?:

pozdrawiam serdecznie

jackut
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

jackut pisze:Bogna, Wszyscy koledzy imputują ZYSKI'iemu, że nie śpi, pije i je tylko dla zmyły a tak naprawdę jest na baterie :D
Jak jednak widzę, Ty również mało sypiasz...
Na pewno nie jesteś bootem :?:
ZYSKI może sobie być na baterie. A co mi tam, nie bedę mu żałować :wink:. Tylko jak mu zabraknie aku do Garmina, to już nie będzie moja wina.
Ale JA - to jestem kobita z krwi i kości - żaden boot ze mnie nie jest. :twisted: No może powinnam zmienić nicka. Np. pasowałby tu Nocny Marek, ale już jest zajety :roll: :lol:, a poza tym lubię Bognę :D
Pozdrawiam Bogna.

Awatar użytkownika
jackut
Bywalec

Chodziło mi głównie o to, aby Ciebie, jedną z niewielu naszych Koleżanek, aktywnie używającą GPS'a, skłonić do mniej wirtualnych kontaktów z resztą Wspaniałej Grupy :!:

Bo wiesz, komputer komputerem, ale najlepiej się gada face-to-face :D
pozdrawiam
jackut
ODPOWIEDZ