Powitanie

Dyskusje bliżej lub dalej związane z GPSami, zawsze jednak w doborowym towarzystwie.
royrob
Nowy

Re: Powitanie.

Post autor: royrob »

Witam wszystkich. Forum przeglądam już od jakiegoś czasu więc w końcu postanowiłem oficjalnie tutaj zagościć. Obecnie korzystam z Garmina 60 CSx.
Awatar użytkownika
Publius
Nowy
Kontakt:

Post autor: Publius »

Cześć wszystkim, stolica się kłania :P Legenda nabyłem już w kwietniu, ale póki co do wszystkiego wystarczyła lektura Garniaka ;-) W końcu nadszedł jednak czas na zabranie głosu na forum ;-)
eTrex Legend HCX
Samsung B7300 + Garmin Mobile XT
Awatar użytkownika
Drogowiec
Bywalec

Post autor: Drogowiec »

Witamy nowych kolegów. Rozgośćcie się i uczestniczcie na naszym forum.

Pozdrówka
Kuba
cienka
Początkujący

Post autor: cienka »

Witam wszystkich forumowiczów.
Na imie mam Czeslaw i chodziłem do podstawówki gdy obok orła wisiał tow. Wiesław i A Zawadzki.
Jestem od kilku miesięcy (nie)szczęsliwym posiadaczem Colorado 300.
Zarejestrowałem się aby podziękować udzielającym porad na forum i panu GPS Maniakowi za stronę www.
Ludzie gdyby nie WY nie tani garmin wylądowałby pod ciężarówką.
A tak przeprowadził mnie przez sporą częśc JURY.
Zlinczować autora instrukcji fabrycznej colorado. :twisted:
Pozdrawiam-dziękuję
<colorado 300>
Awatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
Kontakt:

Post autor: GPS Maniak »

cienka pisze: chodziłem do podstawówki gdy obok orła wisiał tow. Wiesław i A Zawadzki ....
Witamy w klubie ..... Garniaka - Seniora :wink: :D
Pozdrawiam Lechu

Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
stanmar63
Nowy

Post autor: stanmar63 »

Witam wszystkich forumowiczów.
Od kilku dni jestem szczęśliwym :D , a właściwie jeszcze tego nie wiem, posiadaczem GPSMAP 60 CSx . Na razie "walczę" z jego instrukcją obsługi. Chcę go wykorzystywać głównie na rowerku, a może i w samochodzie.
Pozdrawiam wszystkich, stanmar63
mkotek
Nowy

Post autor: mkotek »

Witam,

Od kilku dni posiadam ZUMO 660 i na razie uczę się go obsługiwać - to mój początek przygody z GPS....

Pozdrawiam
Maciek
Awatar użytkownika
sjan63
Początkujący

Post autor: sjan63 »

Witam Wszystkich.
Przed wakacjami kupiłem sobie nuvi 255W i jestem bardzo zadowolony z tego sprzęciku. Gpmapa jest dokładna, bo znalazłem nawet "najmniejsze dziury". Jestem w fazie testowania, więc napewno będę prosił o podpowiedzi. Z tego forum korzystałem już wcześniej - właśnie przy okazji poszukiwania dla siebie nawigacji i przyznam , że w wyboru dokonałem dzięki Waszej lekturze.
Już mam pewien kłopocik z wyborem punktu pośredniego - ale to pytanie już umieszczę w odpowiednim dziale.
Narazie ..... Dziękuję za przyjęcie do grona maniaków

Pozdrowienia :)
janek Nuvi 255W
jaculo
Początkujący

Post autor: jaculo »

Witam i ja...... :)
Skoro tu tak miło.. Ja może nie jestem taki młodzian, bo jestem tu ponad rok..? Dużo tu bywam, ale prawie się nie odzywam, bo sie prawie na niczym nieznam... :D ...... hihi.... ale lubie czytać co piszą inni, a jak mam jakis problem to zawsze mi tu ktoś pomoże, za co dzięki wszystkim.....
Garmin Csx60 Navroad + Auto Mapa
jaculo
Początkujący

Post autor: jaculo »

stanmar63 pisze:Od kilku dni jestem szczęśliwym :D , a właściwie jeszcze tego nie wiem, posiadaczem GPSMAP 60 CSx . Na razie "walczę" z jego instrukcją obsługi. Chcę go wykorzystywać głównie na rowerku, a może i w samochodzie.
Z csx60 na rowerku bedziesz bardzo zadowolony.. Super sprzęcior, naprawdę niesamowity.. A do auta, to se go od razu daruj.... Kup sobie normalna samochodowa nawigacje, i patrz na to co w aucie jest najważniesze.. DUŻY EKRAN.. Tak... 4,3 cala plus koniecznie Auto Mapa i niema lepszego zestawu na Polske... żaden palmtop, bo jak ci wdrodze trafi (a napewno ci trafi).... patykiem stukać w ekran, to dopiero sie wku.... i kupisz sprzęt o jakim mówie, a wtedy bez problemu będziesz stukał "PALUCHAMI" :D w duży monitor.. Napewno nie jeden przyzna mi racje, i Ty z czasem też..

Pozdrawiam... :D
Garmin Csx60 Navroad + Auto Mapa
Awatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
Kontakt:

Post autor: GPS Maniak »

jaculo pisze: 4,3 cala plus koniecznie Auto Mapa i niema lepszego zestawu na Polske...
Czy jest coś lepszego to nie wiem, ale że są rozwiązania wcale nie gorsze to wiem na pewno :D
Pozdrawiam Lechu

Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Awatar użytkownika
Pikom
Nowy

Witam :)

Post autor: Pikom »

Jako że dopiero co założyłem konto witam wszystkich serdecznie :)
Pozdrawiam,
Pikom
Lechosław
Nowy

Post autor: Lechosław »

Witam Szanownych Kolegów,

Ja również od krótkiego czasu jestem użytkownikiem forum,

Pozdrawiam Lechosław,
NUVI_265W
Nowy

Post autor: NUVI_265W »

Witam i pozdrawiam Forumowiczów ,

nabyłem niedawno drogą kupna NUVI 265W i testuję. na razie sporo czytam na Garniaku bo to kopalnia wiedzy jest.

Mieszkam niedaleko Poznania -> i przy okazji chciałem się zapytać , czy istnieją jakieś lokalne spotkania fanów Garmina w realu np. przy piwku ( bezalkoholowym oczywiście :wink: ), bo wiadomo łatwiej i szybciej można wymienić się doświadczeniami w rozmowie bezpośredniej. Nie ukrywam, że ja jako ten bardziej początkujący wiecej bym pytał niż odpowiadał, ale przecież kazdy kiedyś zaczynał.
Awatar użytkownika
Guzik
Bywalec

Post autor: Guzik »

Witamy,
Spotkania są. Najczęściej na Malcie pod stokiem.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,

Przemysław (Guzik) Guzinski
GPSmap 62s, UMP PCPl, Góry_PL, PL Topo, GPSWielkopolska
ODPOWIEDZ