Czy tylko u mnie, pomimo zaznaczenia w skrzynce że ją ignoruję, to na mapce się wyświetla? Czy tak ma być? Mapa cudo, ale jak zrezygnować z wyświetlania tych skrzynek, którymi się nie interesuję?
A ja mam zapytanie odnośnie tej mapy. Nie wiem czy to jest normalne, ale zawsze, dosłownie zawsze mapa na początku lokalizuje mi okolice oceanu Atlantyckiego, pod Ghaną w Afryce. Musze mapę oddalać, szukać Polski i wtedy już przybliżać. Czy to jest normalne?
Wchodze zawsze poprzez kliknięcie na link Mapa skrzynek z głównej strony opencaching.pl
Tak, z wchodząc do mapy porzez te linki jest dokładnie tak samo. Każe mi się logować, jeżeli nie byłem zalogowany i nadal pokazuje niebieski obszar oceanu. Sprawdzałem na różnych kompach, u różnych ludzi na różnych systemach i zawsze jest tak samo. Czemu? To denerwujące.
Wiecie co.
Właśnie sobie przypomniałem, że pomimo licznych (ostatecznie zaniechanych) kombinacji nRoute zawsze uruchamia się na … no zgadnijcie … Oceanie Atlantyckim… (współrzędne 00.00,000; 00.00,000)