źleirko pisze:żle
Pozdrawiam,
To raczej watpliwa przyjemnosc.irko pisze:Tylko my to robimy dla przyjemności a GARMIN za pieniądze
współczuje ciwug pisze:To raczej watpliwa przyjemnosc.irko pisze:Tylko my to robimy dla przyjemności a GARMIN za pieniądze

Patrząc na fotki, które zamieściłeś postawiłbym taką diagnozę (popartą zresztą Twoją stopką) pokazywana jest inna mapa niż ta wg której jedziesz.irko pisze:ale szczyt to dzisiejsze wyczyny mojego auta
jezdziłem wg nawigacji pod prad, po rzece, poboczem
szczyt nastapił w nocy - droga sobie, pozycja sobie a propozycja trasy jeszcze inaczej. No poprostu żenada
zawsze właczona mam JEDNA mapewojtek pisze:Patrząc na fotki, które zamieściłeś postawiłbym taką diagnozę (popartą zresztą Twoją stopką) pokazywana jest inna mapa niż ta wg której jedziesz. Na początek wyłącz wszystkie mapy poza GPMapą i zobacz czy to się powtórzy.

Wygląda jak odwrócona ikona ładowania bateriiirko pisze:ikonka z prawej strony pod PLUSem
Też bym na to stawiał. Może tak jak mxt potrafi przeskoczyć nawet na bazówkę...wojtek pisze:pokazywana jest inna mapa niż ta wg której jedziesz.