A kiedy pracujesz?popej pisze:W Niemczech przeglądam 3 fora: ...
Gdzie znajdę polską instrukcję do...
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Tak jak wspominałem
opublikowałem swoją wersję roboczą. Jeśli kogoś to interesuje zapraszam tu.Magnoom pisze:Dopracuję to co mam i opublikuję, bo całości chyba nigdy nie skończę. A tak może beetle-m lub ktoś inny będzie już miał jakąś podstawę.
Pozdrawiam Damian Gałka
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Witam kupiłem swojego 60 csx w Polsce a gwarantem i chyba dystrybutorem jest firma NaviData, niestety instrukcja polska jaka dostałem to jedynie 7 stron w PDF gdy tymczasem w oryginalnej instrukcji angielskiej jest ok 100 dla zainteresowanych tym co mam po polsku http://rapidshare.com/files/113626252/G ... x.pdf.html
Będę jeszcze walczył z tą firmą a w razie czego dostaną odpowiedni komentarz bo przed zakupem pytałem czy jest PEŁNA polska instrukcja.
Gdyby ktoś miał coś lepszego po polsku to stawiam piwko nie tylko wirtualne
Będę jeszcze walczył z tą firmą a w razie czego dostaną odpowiedni komentarz bo przed zakupem pytałem czy jest PEŁNA polska instrukcja.
Gdyby ktoś miał coś lepszego po polsku to stawiam piwko nie tylko wirtualne
pozdrawiam Mariusz
GPSmap 60CSX Topo_PL_100, UMP-pcPL, Katowice_PL_Bike
GPSmap 60CSX Topo_PL_100, UMP-pcPL, Katowice_PL_Bike
instrukcja do 60csx
Witam! Mam nowego 60csx z USA. Czy ktoś udostępni instrukcję w języku polskim
Pozdrawiam,Zbyszek!
Re: instrukcja do 60csx
Również dołączam się do prośby. Może znajdzie się jakaś dobra dusza?jazy8 pisze:Witam! Mam nowego 60csx z USA. Czy ktoś udostępni instrukcję w języku polskimPozdrawiam,Zbyszek!
Pozdrawiam, Piotr
GPSMap 60CSx + PL_TOPO + Walker mapset + UMP pcPL + kilka innych map
Nüvi 3490LM + UMP pcPL + CNE
Huawei Mate 10 Lite Android 8.0.0
GPSMap 60CSx + PL_TOPO + Walker mapset + UMP pcPL + kilka innych map
Nüvi 3490LM + UMP pcPL + CNE
Huawei Mate 10 Lite Android 8.0.0
jak widze ciagle ktos pyta o polskie instrukcje i nikt nieodpowiada gdybym ja miał niebyło by problemu .Z tego cowiem z poslkimi instrukcjami jest problem nawet w sklepach czesto ich niemaja i trzeba je potem dodatkowo zamiawiac!
JA mam zamiar kupic viste hcx wiec proponuje innym zrobic nania z rzutke sam tez chetnie kupie jako plik w pdf na papierowej mi nie zalerzy .
co do innych modeli to jest tez sporo postów pytajacych dogadac sie razem i kupic. W sklepie niewidziałem w kopletach polskiej instrukcji mimo ze zapewniali ze jest .
JA mam zamiar kupic viste hcx wiec proponuje innym zrobic nania z rzutke sam tez chetnie kupie jako plik w pdf na papierowej mi nie zalerzy .
co do innych modeli to jest tez sporo postów pytajacych dogadac sie razem i kupic. W sklepie niewidziałem w kopletach polskiej instrukcji mimo ze zapewniali ze jest .
Nie chce mi się już pisać o tej porze, więc podlinkuję do innej mądrej wypowiedzi w temacie Polska instrukcja obsługi do Garmin 72.
Zresztą wiele zostało już wyjaśnione nawet w tym temacie.
Zresztą wiele zostało już wyjaśnione nawet w tym temacie.
Pozdrawiam Damian Gałka
Polska instrukcja do nuvi 250W i 760
Czy ktoś ma może polską instrukcje do 250w i 760, bo nie mogę znaleźć w sieci a chce kupić w UK garmina dla mojego Staruszka, a bez niej może mieć problem z obsługą.
Wielkie dzięki za pomoc.
Wielkie dzięki za pomoc.
Re: Gdzie znajdę polską instrukcję do...
Poszukuję instrukcji obsługi do colorado 300.Proszę o pomoc , może ma ktos ?
Colorado 300,Gpsmap 64st, nuvi 2545,