Zakupy w USA
A swoją drogą to w Garminie mają chyba speców od marketingu no i obliczyli sobie orientacyjną ilość zakupionego sprzętu Za Wodą no i oczy pewnie pobladły - to poszli po rozum do głowy.
Ale cóż - mają prawo trzymać takie ceny (prawo runku) a my mamy prawo kupować w USA
Ale cóż - mają prawo trzymać takie ceny (prawo runku) a my mamy prawo kupować w USA
Pozdrawiam! Krzychu.
Vista HCx + Topo_PL_100 + UMP-pcPL-topo oraz parę innych map
http://www.apex-computers.pl/index.php? ... 87cf51b3bakrzychkul pisze:Więc właśnie - ja zauważyłem cenę 2000.
Faktycznie troszke taniej. Choć tak jak wspomniałem do cen w USA jeszcze daleko (osobiście jestem pewien że nigdy do takich nie dojdziemy z przyczyn obiektywnych).
I proszę mnie dobrze zrozumieć - nie marudzę ani nie czekam naiwnie na aż taki spadek cen. Wyrażam tylko swoje subiektywne zdanie o wyższości zakupów w Stanach (choć niewątpliwie jest też parę niedogodności).
I proszę mnie dobrze zrozumieć - nie marudzę ani nie czekam naiwnie na aż taki spadek cen. Wyrażam tylko swoje subiektywne zdanie o wyższości zakupów w Stanach (choć niewątpliwie jest też parę niedogodności).
Pozdrawiam! Krzychu.
Jakis rok temu kupowalem w USA N670 za $700. Dzisiaj $400.Gradory pisze:Ceny w USA bez zmian.
N760 kosztowal $850, teraz $450.
60CSx kosztowal $540. Dzisiaj $300.
Rino 530 HCx kiedys kosztowal $535, a kilka dni temu kupilem go za $370.
Itd. Nowe, nieuzywane odbiorniki.
GPSMap 65, Edge Explore 2, Varia RCT715, Enduro 2, Nuvicam
Jeśli geografia jest prozą, mapy są ikonografią. Lennart Meri
Jeśli geografia jest prozą, mapy są ikonografią. Lennart Meri
- beetle-m
- Garniak
- Has thanked: 2 times
WAPM, a nie myślałeś o ewentualnym założeniu oddziału Garniaka za wielką wodą i podsyłaniu nam odbiorników za pobraniem lub po przelewie ?WAPM pisze:Jakis rok temu kupowalem w USA N670 za $700. Dzisiaj $400 /...../
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
W przeciągu ostatniego roku ceny w Polsce też spadały. Chodziło mi o to, że 1 kwietnia obniżono ceny w całej w Europie, a w USA nie obniżono.WAPM pisze:Jakis rok temu kupowalem w USA N670 za $700. Dzisiaj $400.Gradory pisze:Ceny w USA bez zmian.
N760 kosztowal $850, teraz $450.
60CSx kosztowal $540. Dzisiaj $300.
Rino 530 HCx kiedys kosztowal $535, a kilka dni temu kupilem go za $370.
Itd. Nowe, nieuzywane odbiorniki.