Śpieszę donieść, że metoda "na członka" działa.
Po prawie dwóch miesiącach boksowania się z supportem mapa wreszcie się ściąga. Co prawda nie jest to jeszcze NuMaps Lifetime, lecz jakieś "tymczasowo-obejściowe" CNE 2010, ale zawsze.
Mam nadzieję, że bez problemu uda się ją zainstalować i zarejestrować...
Marny Garmin
- beetle-m
- Garniak
- Has thanked: 2 times
Re: Marny Garmin
Cieszę się kwieto. Dlaczego tylko nie opuszcza mnie wrażenie, że to nie koniec problemów 
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Mnie też, dlatego napisałem, że "mam nadzieję iż uda się zainstalować..."
Tyle dobrego, że mam adres do członka który odpowiada na maile, plus namiar na gościa podpisującego się jako "European Trainer Garmin Ltd" (ten ostatni zachęca do kontaktu w razie problemów).
Patrząc na czas reakcji (mój e-mail wyszedł o godzinie 12:02, pierwszą odpowiedź miałem o 14:47) jest to dosyć skuteczny kontakt.
Nadal jednak zostaje do rozwiązania kwestia właściwego produktu, czyli dożywotnich aktualizacji...
Tyle dobrego, że mam adres do członka który odpowiada na maile, plus namiar na gościa podpisującego się jako "European Trainer Garmin Ltd" (ten ostatni zachęca do kontaktu w razie problemów).
Patrząc na czas reakcji (mój e-mail wyszedł o godzinie 12:02, pierwszą odpowiedź miałem o 14:47) jest to dosyć skuteczny kontakt.
Nadal jednak zostaje do rozwiązania kwestia właściwego produktu, czyli dożywotnich aktualizacji...
OK, mapa ściągnięta i zainstalowana.
Ściągam jeszcze wersję makową (pecetowa nie przewiduje chyba instalacji na Maku).
Obstawiamy termin, w którym dostanę właściwy produkt?
Ściągam jeszcze wersję makową (pecetowa nie przewiduje chyba instalacji na Maku).
Obstawiamy termin, w którym dostanę właściwy produkt?
No to mały update - podobno to co mam to jest jednak właściwy produkt. Tzn. zaktywizowało się jako inny produkt (opisany Sub-Assy,CNE NT 2010 DVD) lecz ma działać jako Lifetime Update.
Czyli dało się załatwić problem w parę godzin, jeśli nacisnąć odpowiednio wysoko...
W międzyczasie właściwe Lifetime Update zniknęło z listy produktów kupionych na MyGarmin, więc już się boję najbliższej aktualizacji...
P.S.
Kusi mnie, by wykorzystać ten kanał do zgłoszenia listy życzeń odnośnie firmware Colorado :"P
Czyli dało się załatwić problem w parę godzin, jeśli nacisnąć odpowiednio wysoko...
W międzyczasie właściwe Lifetime Update zniknęło z listy produktów kupionych na MyGarmin, więc już się boję najbliższej aktualizacji...
P.S.
Kusi mnie, by wykorzystać ten kanał do zgłoszenia listy życzeń odnośnie firmware Colorado :"P
Tak, Tak, Takkwieto pisze:Kusi mnie, by wykorzystać ten kanał do zgłoszenia listy życzeń odnośnie firmware Colorado :"P