Marny Garmin

Dyskusje bliżej lub dalej związane z GPSami, zawsze jednak w doborowym towarzystwie.
kwieto
Garniak

Re: Marny Garmin

Post autor: kwieto »

Śpieszę donieść, że metoda "na członka" działa.
Po prawie dwóch miesiącach boksowania się z supportem mapa wreszcie się ściąga. Co prawda nie jest to jeszcze NuMaps Lifetime, lecz jakieś "tymczasowo-obejściowe" CNE 2010, ale zawsze.
Mam nadzieję, że bez problemu uda się ją zainstalować i zarejestrować...
Awatar użytkownika
beetle-m
Garniak
Has thanked: 2 times

Post autor: beetle-m »

Cieszę się kwieto. Dlaczego tylko nie opuszcza mnie wrażenie, że to nie koniec problemów :|
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
kwieto
Garniak

Mnie też, dlatego napisałem, że "mam nadzieję iż uda się zainstalować..."

Tyle dobrego, że mam adres do członka który odpowiada na maile, plus namiar na gościa podpisującego się jako "European Trainer Garmin Ltd" (ten ostatni zachęca do kontaktu w razie problemów).
Patrząc na czas reakcji (mój e-mail wyszedł o godzinie 12:02, pierwszą odpowiedź miałem o 14:47) jest to dosyć skuteczny kontakt.

Nadal jednak zostaje do rozwiązania kwestia właściwego produktu, czyli dożywotnich aktualizacji...
kwieto
Garniak

OK, mapa ściągnięta i zainstalowana.
Ściągam jeszcze wersję makową (pecetowa nie przewiduje chyba instalacji na Maku).

Obstawiamy termin, w którym dostanę właściwy produkt? :twisted:
kwieto
Garniak

No to mały update - podobno to co mam to jest jednak właściwy produkt. Tzn. zaktywizowało się jako inny produkt (opisany Sub-Assy,CNE NT 2010 DVD) lecz ma działać jako Lifetime Update.

Czyli dało się załatwić problem w parę godzin, jeśli nacisnąć odpowiednio wysoko...

W międzyczasie właściwe Lifetime Update zniknęło z listy produktów kupionych na MyGarmin, więc już się boję najbliższej aktualizacji...

P.S.
Kusi mnie, by wykorzystać ten kanał do zgłoszenia listy życzeń odnośnie firmware Colorado :"P
Awatar użytkownika
PouchX
Radny
Been thanked: 3 times
Kontakt:

Post autor: PouchX »

Zgłoś.. może dadzą maila prosto do programistów :)
Awatar użytkownika
Spider
Radny
Kontakt:

Post autor: Spider »

kwieto pisze:Kusi mnie, by wykorzystać ten kanał do zgłoszenia listy życzeń odnośnie firmware Colorado :"P
Tak, Tak, Tak :D
Garmin: GPSMap 66s
Android: Xiaomi Redmi 4X

Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ