Przy okazji odkryłem, że przeprowadzenie czyszczenia urządzenia (reset danych) nie czyści zawartości katalogu:
\Garmin\Activity.
Oj, nieładnie
Dane (pliki: .fit) musiałem skasować ręcznie.
Z jednej strony na Garniaku narzekanie, że np. eTrex czy Dakota mają za mały ekran, a z drugiej zachwyty Feniksem i kombinacje jakby tu mu wgrać mapępopej pisze:Mam skręcić kark, żeby zobaczyć parę kropek na zegarku?
A co to byłby za szpan jakby nie wystawał?Marko pisze:Nie wystaje spoza rękawa koszuli?
Niestety, urządzenie jest troszkę pokaźne i nie wyobrażam sobie noszenia go na codzień. Wypad w góry - owszem.Marko pisze:Zapytam jeszcze o komfort noszenia fenixa. Jak sprawdza się na ręku? Nie wystaje spoza rękawa koszuli?
Do obsługi wystarczy jedna ręka wychodząc z założenia że druga służy tylko do ... przypięcia zegarka.Marko pisze:Cena odstrasza, więc trzeba poszukać jakiś słabych punktów...
Oprócz małej pamięci i słabej obsługi map, widzę tutaj drobny dyskomfort w stosunku do ręczniaka, a mianowicie: do jego obsługi trzeba dwóch rąk, co w terenie nie zawsze jest wygodne.
Niestety za szybko zrobiłem upgrade do iOS 6...wodzirej pisze:Garmin has rolled out BaseCamp Mobile for their new fēnix backcountry sportswatch. At present it is for iOS only, although they are looking into an Android version. The app works on the iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (5th generation), iPad (3rd generation), and iPad Wi-Fi + 4G, and requires iOS 5.1 or later.
http://garmin.blogs.com/my_weblog/2012/ ... lable.html