Humor GPS
Re: Humor GPS
No .. to zmienie powtórnie.
andrzej
andrzej
" Jak to nie zachwyca Galkiewicza, jeśli tysiąc razy tłumaczyłem Galkiewiczowi, że go zachwyca,"
z mapami i GPS-em jest podobnie.
cytat: Witold Gombrowicz
Palmtop-aplikacja Garmin Que
z mapami i GPS-em jest podobnie.
cytat: Witold Gombrowicz
Palmtop-aplikacja Garmin Que
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
UMP, Navigator
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
- Antonio
- Bywalec
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
- Kontakt:
Pozdrawiam
Nuvi 255 WT, Oregon 450, Fenix 5, Edge 530, Edge 1030+, mapy: CN Europe NT "nüMaps Lifetime", UMP-pcPL TOPO, Topo_PL_100 i różne OSM
Wspierajmy sport wśród dzieciaków
Nuvi 255 WT, Oregon 450, Fenix 5, Edge 530, Edge 1030+, mapy: CN Europe NT "nüMaps Lifetime", UMP-pcPL TOPO, Topo_PL_100 i różne OSM
Hm... Po wpisie Antonia, wskazującym na zbliżające się już wielkimi krokami moje (jakiem kobieta) święto
, przyszło mi do głowy
takie oto pytanie: Ciekawe, czy chociaż jeden Pan z naszego Forum będzie pamiętał o mojej płci, i że w zasadzie to jestem tutaj... rodzynką

Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
- Antonio
- Bywalec
- Kontakt:
No, może nie "Rodzynką", ale na pewno jedyną aktywną "Maniaczką"Bogna pisze:i że w zasadzie to jestem tutaj... rodzynką![]()
Jako że jestem wychowany w czasach "głębokiej komuny" albo raczej w dobie starej nomenklatury, "kwiatek dla Ewy" w dniu jej święta mam niejako we krwi i chyba nie tylko jaBogna pisze:Ciekawe, czy chociaż jeden Pan z naszego Forum będzie pamiętał o mojej płci:
A tak na poważnie, to wielu osobników płci męskiej kultywuje tradycję obchodów Dnia Kobiet.
Pozdrawiam
Zatem może byćAntonio pisze:"kwiatek dla Ewy" w dniu jej święta
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
- Antonio
- Bywalec
- Kontakt:
Jak to nie, jak takBogna pisze:bo pasek z żabkami już daaawno nie w modzie)
Pozdrawiam
Złapałeś mnie Antonio
, całkiem nie jestem na topie
. Wszystko się zmienia, retro wraca, pasy dla seniora, ech, żyć nie umierać: "wesołe jest życie staruszka, wesołe jak piosnka jest ta..."

Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
- Antonio
- Bywalec
- Kontakt:
Nie to miałem na myśliBogna pisze:Złapałeś mnie Antonio,(...) pasy dla seniora,
Na potwierdzenie
No cóż, na torze lodowym nie jeździ się w getrach...
Pozdrawiam
Zainspirowany...
1 aby by ustalić raster, czy wektor i napisać że wektor
14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy ustalaniu raster, czy wektor i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić
7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy ustalaniu
1 którzy przeniesie temat do działu „Tworzenie map"
2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu „Software”
7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach tematu
5 którzy pojadą tym co wytykali błędy
3 którzy poprawią te błędy
6 którzy będą się kłócić czy pisze się „Bieszczad” czy „Bieszczadów” i 6 którzy powiedzą im że są głupi
2 profesjonalnych lingwistów którzy poinformują wszystkich że mówi się „Bieszczadów”
15 wszechwiedzących którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się „Bieszczad”
19 którzy napiszą że to forum nie jest od rozstrzygania i powinno się to przenieść do forum o tworzeniu map
11 którzy obronią temat mówiąc że wszyscy używają map więc temat pasuje
36 którzy będą debatować która metoda tworzenia map jest lepsza, gdzie kupić mapy, jakiej marki i które są wadliwe
7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady map
4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe
13 którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: „Ja też” / „Zgadzam się”
5 którzy napiszą że odchodzą z forum bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół map
4 którzy napiszą że „BYŁO!”
13 którzy napiszą żeby „szukać” zanim napisze się kolejne pytania o mapy
1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak uruchomić kodowana mapę na innym urządzeniu
1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa.
Ilu forumowiczów potrzeba by ustalić raster, czy wektor?saper pisze:Ilu forumowiczów potrzeba by wymienić żarówkę.
...
1 aby by ustalić raster, czy wektor i napisać że wektor
14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy ustalaniu raster, czy wektor i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić
7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy ustalaniu
1 którzy przeniesie temat do działu „Tworzenie map"
2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu „Software”
7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach tematu
5 którzy pojadą tym co wytykali błędy
3 którzy poprawią te błędy
6 którzy będą się kłócić czy pisze się „Bieszczad” czy „Bieszczadów” i 6 którzy powiedzą im że są głupi
2 profesjonalnych lingwistów którzy poinformują wszystkich że mówi się „Bieszczadów”
15 wszechwiedzących którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się „Bieszczad”
19 którzy napiszą że to forum nie jest od rozstrzygania i powinno się to przenieść do forum o tworzeniu map
11 którzy obronią temat mówiąc że wszyscy używają map więc temat pasuje
36 którzy będą debatować która metoda tworzenia map jest lepsza, gdzie kupić mapy, jakiej marki i które są wadliwe
7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady map
4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe
13 którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: „Ja też” / „Zgadzam się”
5 którzy napiszą że odchodzą z forum bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół map
4 którzy napiszą że „BYŁO!”
13 którzy napiszą żeby „szukać” zanim napisze się kolejne pytania o mapy
1 który zrobi mały hijack i zapyta się jak uruchomić kodowana mapę na innym urządzeniu
1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa.
Piotr
Garmin Etrex 30
Asus A696
Garmin Etrex 30
Asus A696
- Marko
- Garniak
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 4 times
@Pietern
P.S.
"0" takich, którzy odpowiedzą na pytanie zadane w wątku - jak zmienić wielkość "location marker"
P.S.
"0" takich, którzy odpowiedzą na pytanie zadane w wątku - jak zmienić wielkość "location marker"
Epix 2 Sapphire, eTrex SE, Fenix 5 Plus Sapphire, Dakota 20, Montana 650T, GPSMap 76CSx, Virb Elite, Tempe
nie no, PouchX coś zaczynał pisać, ale nie pociągnął tematu 
Przy czym ja bym zmienił początek:
"Ilu forumowiczów potrzeba by ustalić jak zmniejszyć wielkość strzałki na ekranie?
1 - By ustalić czy raster czy wektor i dlaczego wektor...." itd. :"P
Przy czym ja bym zmienił początek:
"Ilu forumowiczów potrzeba by ustalić jak zmniejszyć wielkość strzałki na ekranie?
1 - By ustalić czy raster czy wektor i dlaczego wektor...." itd. :"P
- Marko
- Garniak
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 4 times
Czy na pewno 'wektor'; nie 'bazgroły Garmina'?Pietern pisze:... by ustalić raster, czy wektor?
1 aby by ustalić raster, czy wektor i napisać że wektor...
Epix 2 Sapphire, eTrex SE, Fenix 5 Plus Sapphire, Dakota 20, Montana 650T, GPSMap 76CSx, Virb Elite, Tempe
Temat jest otwarty...
Można rozpocząć kolejny pod roboczym tytułem:
Ilu forumowiczów potrzeba by ustalić co powinien zawierać dowcip.
Można rozpocząć kolejny pod roboczym tytułem:
Ilu forumowiczów potrzeba by ustalić co powinien zawierać dowcip.
Piotr
Garmin Etrex 30
Asus A696
Garmin Etrex 30
Asus A696
1 - by ustalić czy raster czy wektor...Pietern pisze:Ilu forumowiczów potrzeba by ustalić co powinien zawierać dowcip.
...