Garmin Swim - jaki najnowszy firmware?
Garmin Swim - jaki najnowszy firmware?
Kto wie jaki jest najnowszy firmware Garmina Swim? Bo w internecie znajduję informacje najwyżej o wersji 3.60, tymczasem mój zegarek twierdzi, że ma firmware w wersji 3.80. Po podłączeniu do komputera aplikacja Garmin Express do niedawna również wyświetlała numer 3.80 (wraz z informacją, że firmware jest aktualny), ale po ostatniej aktualizacji aplikacji Garmin Express pojawia się w niej informacja, że firmware jest 3.60. Tymczasem zegarek wciąż twierdzi, że ma 3.80. Ktoś wie o co chodzi z tymi firmware'ami?
-
Zachu
- Radny
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
- Kontakt:
Re: Garmin Swim - jaki najnowszy firmware?
http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=6111
Z Garminem jest tak że nowe urządzenie może mieć nowszy soft niż jest dostępny na serwerach albo całkiem inną wersję, która nigdy oficjalnie nie będzie do pobrania. Wiecznie beta testerzy jesteśmy.
Z Garminem jest tak że nowe urządzenie może mieć nowszy soft niż jest dostępny na serwerach albo całkiem inną wersję, która nigdy oficjalnie nie będzie do pobrania. Wiecznie beta testerzy jesteśmy.
Re: Garmin Swim - jaki najnowszy firmware?
Hmmm, no, możliwe, ale mam wrażenie, że jestem jedyną osobą na świecie, która ma egzemplarz z firmwarem 3.80, bo NIGDZIE nie znalazłem informacji o tym, że ktokolwiek kiedykolwiek widział garmina swim z firmwarem wyższym niż 3.60.