Garmin Swim - jaki najnowszy firmware?

O elektronice i wewnętrznym oprogramowaniu naszych Garminów. Chipsety, anteny zewnętrzne, baterie, karty pamięci, naprawy. Także o nieoficjalnych firmware, przeróbkach sprzętowych i innych rodzajach tuningu.
tmk
Początkujący

Garmin Swim - jaki najnowszy firmware?

Post autor: tmk »

Kto wie jaki jest najnowszy firmware Garmina Swim? Bo w internecie znajduję informacje najwyżej o wersji 3.60, tymczasem mój zegarek twierdzi, że ma firmware w wersji 3.80. Po podłączeniu do komputera aplikacja Garmin Express do niedawna również wyświetlała numer 3.80 (wraz z informacją, że firmware jest aktualny), ale po ostatniej aktualizacji aplikacji Garmin Express pojawia się w niej informacja, że firmware jest 3.60. Tymczasem zegarek wciąż twierdzi, że ma 3.80. Ktoś wie o co chodzi z tymi firmware'ami?
Zachu
Radny
Has thanked: 2 times
Been thanked: 4 times
Kontakt:

Re: Garmin Swim - jaki najnowszy firmware?

Post autor: Zachu »

http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=6111

Z Garminem jest tak że nowe urządzenie może mieć nowszy soft niż jest dostępny na serwerach albo całkiem inną wersję, która nigdy oficjalnie nie będzie do pobrania. Wiecznie beta testerzy jesteśmy.
Nuvi & DriveAssist & Zumo & fenix
Obrazek
tmk
Początkujący

Re: Garmin Swim - jaki najnowszy firmware?

Post autor: tmk »

Hmmm, no, możliwe, ale mam wrażenie, że jestem jedyną osobą na świecie, która ma egzemplarz z firmwarem 3.80, bo NIGDZIE nie znalazłem informacji o tym, że ktokolwiek kiedykolwiek widział garmina swim z firmwarem wyższym niż 3.60.
ODPOWIEDZ