Witam nabyłem niedawno fenixa 6x pro
Wszystko gitara tylko te bluetooth
Jak już się rozłączy to nie zabardzo chce się łączyć ponownie
Wszystko aktualne w zegarku też mapy
Załóżmy że cały dzień nikt nie pisze awejde do garmin connect tylko raz rano naprzyklad to już potem problem żeby się połączył
A męczy mnie to wyłączanie i ponowne włączanie telefonu albo bluetooth żeby się połączył
Wcześniej miałem Huawei watch gt2 i nie było problemu połączenie łapał natychmiast po włączeniu bluetooth a wydaje mi się że taki zegarek który kosztuje 2000 powinien łączyć sie bezproblemowo
Pozdrawiam
PS chyba że robię coś źle xD
fenixa 6 nie łączy ponownie po Bluetooth
Re: fenixa 6 nie łączy ponownie po Bluetooth
Jaki telefon?
Auto: Android Auto + OsmAnd+ + UMP, mapy.cz + OSM, Google Maps
Nadgarstek: Fenix 7 Pro Solar + TopoActive Europe + UMP
W telefonach: OsmAnd+ + OSM + UMP, mapy.cz
Huawei p20 pro
Tylko słyszałem że nie mają ludzie z tym problemu ze śmiga normalnie
Dzisiaj nie rozstawałem się z telefonem przez cały dzień i było połączenie, ale jak tylko się rozłączy już jest problem z ponownym połączeniem
Tylko słyszałem że nie mają ludzie z tym problemu ze śmiga normalnie
Dzisiaj nie rozstawałem się z telefonem przez cały dzień i było połączenie, ale jak tylko się rozłączy już jest problem z ponownym połączeniem
Może coś z dobrych rad https://support.garmin.com/pl-PL/?faq=3 ... IUUfc0SpZ7 pomoże.
Czy dla Garmin Connect jest włączone uruchamianie w tle i wyłączona optymalizacja baterii?
BTW Garmin "ostrzega" ogólnie https://support.garmin.com/pl-PL/?faq=p ... KyvF8VrpP9
Czy dla Garmin Connect jest włączone uruchamianie w tle i wyłączona optymalizacja baterii?
BTW Garmin "ostrzega" ogólnie https://support.garmin.com/pl-PL/?faq=p ... KyvF8VrpP9
Następujące modele telefonów nie przeszły naszych wewnętrznych testów kompatybilnosci z niektorymi urzadzeniami. Telefon i urządzenie mogą współpracować, ale mogą wymagać regularnego rozwiązywania problemów Rozwiązywanie problemów z aplikacją Garmin Connect
- Telefony Huawei
Auto: Android Auto + OsmAnd+ + UMP, mapy.cz + OSM, Google Maps
To (uruchom w tle itd w opcjach baterii) wszystkie 3 pozycje włączone.
Z tym ze ja miałem czwarta opcje (zarządzaj automatycznie) i wyłączyłem to w tej chwili.
Poobserwuje i dam znać
Z tym ze ja miałem czwarta opcje (zarządzaj automatycznie) i wyłączyłem to w tej chwili.
Poobserwuje i dam znać
Witam ponownie.
Poobserwowałem zachowanie zegarka.
Po wyłączeniu tej czwartej opcjii zegarek o wiele szybciej się łączy, a jeżeli już jest jakiś problem to wystarczy wejść do garmin onnect i od razu łączy
Jeżeli straci łączność poprzez odległość lub przeszkody między zegarkiem a telefonem to po powrocie równiez działa połączenie.
Takie coś w telefonie Huawei P20 pro
Poobserwowałem zachowanie zegarka.
Po wyłączeniu tej czwartej opcjii zegarek o wiele szybciej się łączy, a jeżeli już jest jakiś problem to wystarczy wejść do garmin onnect i od razu łączy
Jeżeli straci łączność poprzez odległość lub przeszkody między zegarkiem a telefonem to po powrocie równiez działa połączenie.
Takie coś w telefonie Huawei P20 pro