"Jedźiesz"
"Jedźiesz"
Kiedy Garmin skończy się ośmieszać i usunie wreszcie tego gniota? 
Garmin Edge 830, Garmin nüvi 205, Garmin Dakota 20, smartfon
Był: Garmin Montana 610
- beetle-m
- Garniak
- Has thanked: 2 times
Re: "Jedźiesz"
Zapytaj Garmina. Temat nie jest nowy. Ja wysłałem już trzy mail'e do Garmin Tech. Support'u.Gradory pisze:Kiedy Garmin skończy się ośmieszać i usunie wreszcie tego gniota?
http://www.garniak.pl/viewtopic.php?p=32877#32877
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Mariusz,
nie sądzę żeby to coś dało...Ja do Garmina też napisałem już kilka maili w sprawie błędów w tłumaczeniach wielu słów w moim nuvi.
Na tym się skończyło. Mimo że co jakiś czas Garmin wrzuca aktualizacje softu, to tłumaczenia pozostają niepoprawione
Pozdrawiam, Michał
nie sądzę żeby to coś dało...Ja do Garmina też napisałem już kilka maili w sprawie błędów w tłumaczeniach wielu słów w moim nuvi.
Na tym się skończyło. Mimo że co jakiś czas Garmin wrzuca aktualizacje softu, to tłumaczenia pozostają niepoprawione
Pozdrawiam, Michał
Garmin nuvi 30 + GPMapa (ostatnia) + City Navigator Europe NT 2014.20 + kilka innych 
Re: "Jedźiesz"
Wiem, że temat był wałkowanybeetle-m pisze:Zapytaj Garmina. Temat nie jest nowy. Ja wysłałem już trzy mail'e do Garmin Tech. Support'u.Gradory pisze:Kiedy Garmin skończy się ośmieszać i usunie wreszcie tego gniota?
http://www.garniak.pl/viewtopic.php?p=32877#32877
Można donieść do centrali firmy, że tu w przedstawicielstwie w Polsce olewają poprawki błędówwanmic1 pisze:Mariusz,
- beetle-m
- Garniak
Wszelkie maile wysyłałem do TechSupportu Garmina. Otrzymałem nawet numer zgłoszenia: KMM3471490I10971LOKM.Gradory pisze:Można donieść do centrali firmy, że tu w przedstawicielstwie w Polsce olewają poprawki błędów
Przed momentem wysłałem ostatniego w tym temacie.
Informuję w nim, że: "sprawa tej błahej poprawki jest już dla mnie zamknięta. To wstyd, że kadra inżynierska Garmina ignoruje proste zgłoszenie/poprawkę (od maja 2008)."
Prywatnie ... uważam, że nie potrafią tego naprawić.
Biorąc pod uwagę zachowania 760'tek po upgradzie do 4.0 to zaczynam wątpić w firmę.
"Nie chce mi się o tym gadać "
Pozdrawiam, mariuszD
hehe, jakby tylko o to chodziło to nie zawracałbym Ci głowy
Zaraz znajdę linka bo już gdzieś o tym pisałem...momencik...
No i jest:
http://www.garniak.pl/viewtopic.php?t=1 ... e&start=15
Jeśli to nie jakaś skomplikowana sprawa to sam się chętnie pobawię tymi tłumaczeniami
Tylko daj cynk od czego zacząć (jakie edytory itd...)
Pozdrawiam, Michał
Zaraz znajdę linka bo już gdzieś o tym pisałem...momencik...
No i jest:
http://www.garniak.pl/viewtopic.php?t=1 ... e&start=15
Jeśli to nie jakaś skomplikowana sprawa to sam się chętnie pobawię tymi tłumaczeniami
Pozdrawiam, Michał
Garmin nuvi 30 + GPMapa (ostatnia) + City Navigator Europe NT 2014.20 + kilka innych 
- beetle-m
- Garniak
Każdy firmware i każde nuvi (na pewno: 250W, 760).PouchX pisze:Do zrobienia i to nawet zaraz.
Gdzie są dokładnie błędy? Jaki firmware i jaki sprzęt?
JEDŹIESZ
I dla ułatwienia dodam, że nie ma tego w pliku tekstowym Polish.gtt
Tylko co z tego Kuba, że poprawisz jeśli kolejny upgrade z Garmina zniweczy Twoje dzieło ?
Pozdrawiam, mariuszD