Pozdrawiam
Piotr Cz.
Bo - powtórzę- UMP-pcPL nie powstaje z przerysowywania innych map, ale z danych od rysowników i pomocników.wopozka pisze:chcecie mieć lepszą mapę, jedźcie w rejony które są białymi plamami i postarajcie się zapełnić je danymi
Zabrzmiało jak decyzja dyspozytora (np. kolejowego czy taksówkowego), dokąd ma ruszać podległy jemu taborPiotruspan pisze:Skoncentrowanie sie tylko na Polsce moim zdaniem doprowadziloby do sytuacji ,w ktorej UMP staloby sie mapa THE BEST
Dokładnie tak. Jakość UMP zależy tylko od nas. Tak więc do mrowiska wrzucaj nie tylko kija, ale przede wszystkim kontynuuj wrzutki z Twojej okolicy czy Twoich podróżyPiotruspan pisze:w niektorych regionach jest to najlepsza mapa a miejscami jej szczegolowosc jest wrecz fantastyczna.
A wysłałeś?wug pisze: Otrzymalem na to uprzejma odpowiedz, ze jak chce, to moge wyslac wszystkie dane...
A wystarczyło przeczytać licencję ...... zamiast pisać takie bzdury. Aż żal poświęconego UMPowi czasu gdy takie bzdury się czytawug pisze:W zwiazku z tym nasuwa mi sie pytanie:czy ci uzytkownicy, ktorzy przez lata cale wspoltworzyli te mape(ja nie), z chwila, kiedy sie ona stanie produktem komercyjnym, beda mogli miec ja za darmo? Odpowiedzialem sobie sam - NIE. Beda za nia musieli bulic, jak wszyscy!
Nie przesadzajwojtek pisze:Aż żal poświęconego UMPowi czasu gdy takie bzdury się czyta
Pozdrawiamwojtek pisze:A wystarczyło przeczytać licencję ...... zamiast pisać takie bzdury