Witam,
Ostatnio kupiłem używanego Garmina 500. Zainstalowałem Garmin Express na komputerze (win 10, 64bit) i program nie wykrywa Garmina. Sam komputer nie rozpoznaje urządzenia i nie mam możliwości wejścia w pamięć masową Garmina jakby to był pendrive. Poprzedni właściciel twierdzi, że u niego wszystko grało. Z ładowaniem nie ma żadnego problemu, także wina kabla raczej wykluczona.
Co może być powodem i to naprawić?
Z góry dzięki za pomoc
Pozdrawiam, Szymon
Garmin Express i komputer nie rozpoznają Garmina 500
-
Zachu
- Radny
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Re: Garmin Express i komputer nie rozpoznają Garmina 500
Problem jest z Twoim kompem.
Jak podłączyłeś to GE informuje też że instaluje sterownik. Było coś takiego?
Jak podłączyłeś to GE informuje też że instaluje sterownik. Było coś takiego?
Nie, nie było. Zainstaluję GE na innym komputerze, może zadziała.
Edit: drugi komputer i to samo: "Nie rozpoznano urządzenia USB: Jedno z urządzeń podłączonych do tego komputera ma awarię i system Windows nie rozpoznaje go."
Edit: drugi komputer i to samo: "Nie rozpoznano urządzenia USB: Jedno z urządzeń podłączonych do tego komputera ma awarię i system Windows nie rozpoznaje go."
-
kamil881006
- Nowy
Witam,
Czyznalazleś rozwiązanie ze swoim Garminem?
Mam podobny problem zegarek łączy się z komputerem ładuje się ale GE i komputer nie widzi go jako dysk
Na innym komputerze podobna sytuacja
Czyznalazleś rozwiązanie ze swoim Garminem?
Mam podobny problem zegarek łączy się z komputerem ładuje się ale GE i komputer nie widzi go jako dysk
Na innym komputerze podobna sytuacja
Hej.
Aby połączyć garmina 500 z komputerem spróbuj przytrzymać wciśnięty przycisk PAGE/MENU i podłączyć kabel z komputera do licznika.
Zobacz czy sie coś wydarzy.
Aby połączyć garmina 500 z komputerem spróbuj przytrzymać wciśnięty przycisk PAGE/MENU i podłączyć kabel z komputera do licznika.
Zobacz czy sie coś wydarzy.