No i proszę, kto to sprzedaje?wilmington19805 pisze:Po raz pierwszy spotkałem się z oferta Oregon , widocznie za niedługo go zobaczymy.....
EDIT: E tam. Jeszcze nie sprzedaje.
No i proszę, kto to sprzedaje?wilmington19805 pisze:Po raz pierwszy spotkałem się z oferta Oregon , widocznie za niedługo go zobaczymy.....
Wygląda na to, że dotykowy ekran nie jest opcją.soko pisze:Zdjęcia, ....
Przy założeniu,że nawet w NUVIm czy w PDA pisanie bez rysika obarczone jest poważnym ryzykiem popełnienia błędu, to obsługa dotykowego ekranu w outdoorowcu nawet w delikatnych polarowych rękawiczkach budzi moje najwyższe obawy.miecho pisze:Ciekawy jestem jak wygląda wprowadzanie danych - układ i wielkość klawiszy.

Niestety - mam dokladnie takie samo wrazenie. jestem wlasnie po malym rajdzie po sklepach z tego typu urzadzeniami w Bialymstoku i wszedzie tylko same "wystrzalowe" (odtwarzajace muzyke, filmy itp) GPSy. Normalnego pocketa BEZ GPSa nie uswiadczysz. Porzadnych turystycznych - nie ma. Same mocowane w samochodach i z wodotyskami. Ale widac - na takie modele sa klienci - a roznych "maniakow" niestety za maloGPS Maniak pisze:Niestety, wzrost popularności odbiorników GPS spowodował, że warunki brzegowe dyktują już nie tacy napeleńcy - jak my w Polsce - ale stonka z USA.