Obrazek:

Może błąd tkwi tutaj:
- nie chcial mi przedluzyc trasy miedzy czarnymi punktami.
- nie chcial mi przedluzyc trasy miedzy czarnymi punktami.Przymierzałem się do tego posta, ale czekałem aż Lechu wróci z wakacjiKrzywoj pisze:Z tego co widzę, to na tej mapce routing prowadzi tylko po szlakach. Na drogach "samochodowych" już nie działa i trasa prowadzona jest w linii prostej po bezdrożach. [...] Jego koronne Bieszczady, a także Słowacki Raj, prowadzą również i po drogach.
Witam.Cvbge pisze:Chciałem wytyczyć automatycznie szlak z Morskiego Oka (schronisko) do Łysej Polany (parking). MapSource wyznaczył szlak przez Czechy i wyszło 34km. Miałem wybraną opcję "pieszy", później zresztą zmieniałem na samochód, rower i rekalkulowałem, ale wciąż to samo.
Obrazek:
Może błąd tkwi tutaj:- nie chcial mi przedluzyc trasy miedzy czarnymi punktami.
To dla zdrowiaCvbge pisze:MapSource wyznaczył szlak przez Czechy i wyszło 34km.
Ależ ja nie wróciłem. Wpadłem tylko na chwilę do Poznania żeby trochę popracowaćWojtek Szydlowski pisze:Przymierzałem się do tego posta, ale czekałem aż Lechu wróci z wakacji...

Czyli że do dziś topo pl 100 jest tą wersją kompilowana? A przy zastosowaniu nowszej wersji problem by się rozwiązał? Jeśli tak to robimy śćepe na nową licencjęGPS Maniak pisze:Podejrzewam, że odpowiedzialna za taką sytuację mogła być datowana na 2005r wersja cgpsmappera, którym kompilowana była GPMapa v.3.o i którą to wersją ja się posługuję.
Nie wiem, nie sprawdzałemcichy_men pisze:[zyli że do dziś topo pl 100 jest tą wersją kompilowana? A przy zastosowaniu nowszej wersji problem by się rozwiązał?