O oprogramowaniu do obsługi naszych Garminów. BaseCamp, MapSource, MapSetToolKit, sendMap, WebUpdater, POI Loader, OziExplorer, GarPatch i wiele wiele innych. Także o serwisach typu GPS Visualizer czy GPSies. Ogólnie o szeroko rozumianej personalizacji odbiorników oraz ich wsparciu przy pomocy dodatkowego oprogramowania.
* Fixed an issue with the file save dialog when the file extension field is hidden.
* Fixed an issue where MapSource would crash if the route avoidance dialog would be displayed twice.
* Fixed waypoint category filter issue. Now only waypoints of the selected category will be displayed.
* Fixed waypoint prefixes.
* Fixed an issue where MapSource would crash with certain address searches.
* Fixed memory leaks in the waypoint dialog and map rendering.
* Fixed an issue with saving gpx files when the file path contains Asian characters.
* Fixed some hotkey issues.
* Fixed an issue with searching for certain POIs.
* Fixed an issue with how unlock codes were stored that caused incompatibilities with applications like Training Center.
* Support Web Link Extensions in Brazilian Portuguese.
* Changed waypoint image size to follow the user selected symbol size.
Po rozpakowaniu tego archiwum otrzymamy dwa pliki: MapSource.exe
MapSourcePLK.dll
Należy je podmienić z oryginalnymi plikami w katalogu gdzie mamy zainstalowanego MapSource.
Domyślnie jest to C:\Garmin\ Jak ktoś chce to może sobie przed podmianą zrobić kopię oryginalnych plików.
Nie wiem czy tylko u mnie ale po podmianie plików nie ma możliwości wysłania map, tras i punktów na inny napęd niż pendrive
Poprzedniej wersji 6.15.4 było OK!
Pozdrawiam Janusz
Windows 7 service Pack 1 64-bit; Garmin Nuvi 760 GP firmware 5.30; UMP, GPMapa 2009.3, City Navigator Europe NT 2008
Potwierdzam problem. Kuba - coś jest "nie teges" z tą wersją.
Brak możliwości wysyłki na dysk kompa.
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
EDIT:
heheh... już wiem
6.15.6 jeszcze nie przerobiłem
Miałem u siebie 6.15.5 i byłem przekonany, że to już 6.15.6
Wrzuciłem na serwer oryginalny 6.15.6 bez przeróbki.
Dzisiaj to poprawię
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)