asandrzej pisze:Przykładowy plik kmz Beskidy - Skoczów - C5 (demo) jest podzielony na 17 „kafelków”
... ... ... Custom Maps wyświetla do 100-u kafelków, taka maksymalna ilość powinna być w katalogu Customaps.
Celowo nie wnikałem przy okazji w strukturę pliku KMZ mapy Galileos. Pisze tylko, z czym się zetknie nowicjusz gdy kupi te mapki. To temat na inny, ciekawy wątek. Podobnie jak na temat plików JNX.
W górach przebieg szlaków znakowanych jest dość poprawny, gdzie indziej (na przykład Śląski - szlaki rowerowe) - są spore luki (wiem, że również ja mogę to zmienić).Zachu pisze:Głównie w całej polsce
Napisałem co widać u Newbie na ekranie. A tym jak to konfigurować czy poprawić jest również ten wątek. Może to nie jest właściwa mapka, mam wgraną: UMP wersja EU ogonkowa.Zachu pisze:Warstwice są w wersji pełnej i topo.
Miałem na myśli niewielkie różnice pomiędzy przebiegiem szlaków turystycznych w rejonie Worka Raczańskiego pomiędzy mapą Gps Maniaka a Szlakami UMP, na korzyść Gps Maniaka.asandrzej pisze:Nie bardzo zauważam niegodność między mapą Gps Maniaka a mapą Topo25 1:25 000, ...
Ustawione na AUTO jak na Newbie przystałopopej pisze:Widoczność POI na mapach wektorowych można konfigurować. Pewnie masz ustawione w odbiorniku na "auto".

Popej - co to za mapki ? Obie są śliczne. Ta z lewej dokładniejsza, ale ta z prawej na fajną treść turystyczną.popej pisze:Przy załącznikach to chyba można wstawić tylko 3 ...